'The Witcher' duikt in een eeuwenoude ruzie

'The Witcher' duikt in een eeuwenoude ruzie

De serie The Witcher op Netflix gaat een interessante richting in voor de fans.

Jim Pedd, 17 juni 2021 om 15:24

De anime The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat een beruchte ruzie verkennen. The Witcher: Nightmare of the Wolf werd vrij snel na het debuut van The Witcher aangekondigd en breidt het canon flink uit.
Het gaat om een animatiefilm, die waarvan we al wisten dat deze zich voor een deel zou focussen op Vesemir, de leermeester van Geralt of Rivia, en diens verleden. Meer details hadden we nog niet, tot nu.

Eindelijk wat details
Tijdens het Annecy International Animation Film Festival werd geteased dat de film kijkt naar de reden waarom Witchers en Mages niet met elkaar overweg kunnen. Ze beginnen ooit als bondgenoten en eindigen met een groot wantrouwen richting elkaar.

Voor Geralt was er Vesemir, horen we van Variety dat aanwezig was bij de sessie van Lauren Schmidt Hissrich. "Hij houdt van zijn werk als Witcher en de aardse geneugten die hij hierdoor kan genieten. Maar Vesemir, die normaal onverstoorbaar lijkt, komt in gewetensnood als een nieuwe macht het Continent bedreigt. Hij moet opnieuw kijken naar de vraag waarom hij dit werk doet."

We leren dus ook meer over het verleden van Vesemir en met name over zijn beweegredenen en hoe zijn verleden impact had op het Continent dat we in de serie zien. Wanneer de film uitkomt is niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws