search
Goed nieuws voor fans van Spider-Man en abonnees met Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van Spider-Man en abonnees met Amazon Prime Video

Amazon Prime Video maakt een Silk-serie die er snel aan zit te komen blijkt nu.

Tom Spezialy, een van de uitvoerend producenten van HBO-hit Watchmen, heeft een belangrijke deal getekend met Amazon Prime Video. Hij zal namelijk showrunner zijn van de aankomende live-action Marvel-serie Silk.

De serie Silk volgt het personage Cindy Moon. Zij is een jonge Koreaans-Amerikaanse studente en klasgenoot van Peter Parker. Ze wordt gebeten door dezelfde spin die Spider-Man zijn krachten af.

Moeilijk mee om te gaan
In de comics kan Cindy maar moeilijk omgaan met haar krachten, waar het creëren van webben en bovenmenselijke kracht bij horen. Vlak daarna biedt de machtige zakenman Ezekiel Sims zich aan om de Moon-familie te helpen.

Cindy wordt de zes jaar daarna opgesloten in een faciliteit waar ze traint om haar krachten te leren controleren en gebruiken. Ezekiel beschermt haar tegen de Spider-Totem jager Morlun en zijn familie, de 'Inheritors'. Later neemt Cindy het alter ego 'Silk' op zich en ontsnapt ze uit de bunker om zich bij een tegen de misdaad strijdende Peter Parker te voegen.

Spezialy mag dus helpen als showrunner van de serie, wat hij samen met Lauren Moon doet. De serie is in de winter van 2022 te zien, met opnames die deze herfst beginnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen