'The Witcher' van Netflix onthult nu al een nieuwe Witcher

'The Witcher' van Netflix onthult nieuwe Witcher

The Witcher onthult in het tweede seizoen Vesemir, de mentor van Geralt.

Jim Pedd, 21 juni 2021 09:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week onthulde Netflix een nieuwe teaser voor het tweede seizoen van The Witcher. Waar de eerste teaser zich met name richtte op Ciri, legde de tweede focus op Geralt.
Het was een bijzonder korte teaser, maar wel een met heel veel beelden en onthullingen. Zo zien we Geralt in een katachtige positie staan en bereidt hij zich voor op de strijd tegen een vampier. En we zien hem naast iemand staan die heel erg lijkt op Vesemir, zijn leermeester.

Vesemir onthuld?
Er zitten twee shots in de teaser die Vesemir lijken te tonen. Het personage heeft op beide foto's een bruine outfit aan en grijs haar. Dat past bij het personage.

Op een van de shots staat hij naast Geralt in wat op Kaer Morhen lijkt. Achter hen zie je Witcher-medaillons hangen. In een ander shot staat Geralt met zijn rug naar Vesemir, die datzelfde bij Geralt doet. Beiden hebben hun zwaard getrokken en een harnas aan.

Hieronder kan je de beelden zien:



Het is nu nog wachten op een teaser voor Yennefer, die ongetwijfeld gevolgd wordt door een trailer voor het seizoen.

In The Witcher seizoen 2 is Geralt ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen bij de Battle of Sodden. Daarom neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: het thuis van zijn jeugd, Kaer Morhen.




Lees meer over: The Witcher, Netflix, Vesemir, Kim Bodnia

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws