search
'Stranger Things'-fans opgelet: het vierde seizoen bouwt richting het einde van de Netflix-hit
Series / Nieuws

'Stranger Things'-fans opgelet: het vierde seizoen bouwt richting het einde van de Netflix-hit

De serie Stranger Things van Netflix gaat niet oneindig door is nu duidelijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Stranger Things is groter en beter dan alles wat we tot nu toe te zien kregen van de Netflix-serie. Dat belooft acteur David Harbour, die eveneens stelt dat zijn personage Jim Hopper een "wedergeboorte" doormaakt.

We wisten natuurlijk al dat Jim Hopper terug zou komen. In de eerste teaser zagen we dat hij in een werkkamp in Kamchatka, Rusland is, en dat zijn medegevangenen gevoerd worden aan een Demogorgon.

Groter en beter
"Het is groter, dat vooropgesteld. in omvang, en zelfs alleen al met het idee dat we niet meer in Hawkins zijn," aldus Harbour.

"Qua locatie zitten we groter dan ooit. We laten nieuwe dingen zien, maar versmallen ook en gaan een richting in met een duidelijk einde in gedachten, waar ik niets over kan zeggen."

In wat Harbour als zijn "favoriete seizoen" omschrijft, is Hopper "op zijn puurst, maar zeker ook op zijn meest kwetsbaar."

"Hij zit zoals we hebben gezien in een Russische gevangenis, en dus moesten we hem opnieuw uitvinden. Hij krijgt een wedergeboorte, een beetje zoals je bij Gandalf the Grey hebt gezien en ik ben echt benieuwd om dat te zien. We verkennen heel wat draadjes uit zijn leven, dingen waar tot nu toe pas naar gehint was. En er zitten wat verrassingen aan te komen waar je geen idee van hebt, waarbij je zal zien dat ze een grote rol hebben in de rest van de serie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen