search
'Stranger Things'-foto's tonen een schokkende gebeurtenis
Series / Nieuws

'Stranger Things'-foto's tonen een schokkende gebeurtenis

Een van de twists van Stranger Things 4 lijkt nu al onthuld te zijn.

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things zijn in volle gang in Georgia. Na meerdere vertragingen gaan die eindelijk richting hun afronding.

Op de set zien we nu een bijzondere scène die opgenomen wordt. En dat belooft wat. Gezien de oneindige mogelijkheden met de context van de foto, kan het nog alle kanten op, maar de foto onthult een bijzondere gebeurtenis rond Millie Bobby Browns Eleven.

Grote spoilers
Digital Spy wist de hand te leggen op de foto's en zette ze online. We zien Browns personage dat op een brancard ligt en in een ambulance geladen wordt. Het is onzeker of de actrice zich echt daar bevindt, of dat het bijvoorbeeld een ander personage betreft.

Wel moge duidelijk zijn dat er een groot gevecht plaats zal vinden in de film. We zagen ook al beelden van het Amerikaanse leger op de set en van bewoners van Hawkins die wapens kopen en inslaan.

Hieronder de beelden:

Tweet verwijderd

Het is natuurlijk erg interessant dat wat de makers van Stranger Things betreft, de vertraging allerminst problematisch is. Sterker nog, Shawn Levy (producent) stelde dat het een positieve impact had, omdat "de Duffer-broers voor het eerst de kans hadden om het volledige seizoen te schrijven voordat de opnames begonnen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen