Nieuwe 'Dexter'-beelden brengen toch een oude bekende terug

Dexter-beelden brengen toch een oude bekende terug

Krijgen we toch een oude bekende te zien in de revival van Dexter van Showtime?

Jim Pedd, 21 juni 2021 om 10:22

Wederom zijn er beelden vrijgegeven van de aankomende Dexter-revival. Tijdens de acht seizoenen die de serie in eerste instantie te zien was op Showtime, takelde de boel redelijk af richting het einde met een tegenvallend laatste seizoen.
Extra pijnlijk was dat Dexter zijn eigen dood in scène zette en daarmee zijn zoontje Harrison alleen achterliet. Gelukkig mag de serie fouten uit het verleden rechtzetten met een tien afleveringen tellend negende seizoen.

Is Harrison terug?
Voor de nieuwe rits afleveringen keert niet alleen acteur Michael C. Hall terug, ook mag showrunner Clyde Phillips (die na seizoen 4 vertrok) weer aan de slag met Dexter Morgan.

De nieuwste teaser voor de revival lijkt te verwijzen naar een grote terugkeer. In een korte clip zien we een onbekend persoon een foto van Dexter en zijn zoon Harrison in een kampvuur gooien. Daarmee verdwijnen weer sporen van het vroegere leven van Dexter.

Bij de teaser zien we ook de woorden: "Wil je een geheim horen? Papa vermoordt mensen".Dexter vreest in de serie vooral dat Harrison in zijn voetsporen treedt en ook een moordenaar wordt. In dit nieuwe seizoen zien we vermoedelijk dat hij een tiener is, mits hij terugkeert natuurlijk. Wellicht dat de teaser daar op hint?
Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws