Foto's nieuwe 'Star Trek'-serie zien er prachtig uit

Foto's nieuwe Star Trek-serie zien er prachtig uit

Star Trek: Prodigy ziet er bloedmooi uit als we zo naar nieuwe foto's kijken.

Jim Pedd, 22 juni 2021 om 09:04

Nadat we vorige week de crew te zien kregen van Star Trek: Prodigy, zien we nu ook foto's van de bijzondere nieuwe werelden die zij gaan bezoeken.
Nickelodeon en Paramount+ hebben een hele rits beelden vrijgegeven van het eerste seizoen van deze nieuwe animatieserie in de franchise.

Nieuwe beelden
De foto's onthullen gevarieerde locaties die deze ongewone nieuwe crew vermoedelijk gaat bezoeken tijdens hun avonturen. We zien ook de hoofdpersonen, waaronder Gwyn, Rok-Tahk en Dal op de beelden.

De serie Star Trek: Prodigy wordt op dit moment ontwikkeld en zal later dit jaar in de Verenigde Staten debuteren op Paramount+. Het is nog niet bekend waar de serie in Nederland te zien zal zijn.

Hieronder zie je een planeet die bezocht wordt in de serie:Ella Purnell als Gwyn in Star Trek: Prodigy.Rylee Alazraqui als Rok-Tahk in Star Trek: Prodigy.Brett Gray als Dal in Star Trek: Prodigy.Star Trek: Prodigy wordt ontwikkeld door Kevin en Dan Hageman als de eerste Star Trek-serie die specifiek gericht is op een jonger publiek. We volgen een groepje aliens die proberen uit te zoeken hoe ze het beste kunnen samenwerken. Ze maken gebruik van een verlaten Starfleet-ruimteschip en beleven allerlei avonturen.

Tijdens die avonturen krijgen ze hulp van het nieuwe Emergency Training Hologram van de serie, dat gemaakt is naar het model van Captain Kathryn Janeway. De serie is dit jaar nog te zien.
Lees meer over: Star Trek Prodigy, Paramount Plus, Nickelodeon

Populair nieuws