search
'Loki' blijkt een wel heel grote hit
Series / Nieuws

'Loki' blijkt een wel heel grote hit

Disney+ heeft een nieuwe meest populaire serie van Marvel Studios met Loki.

Twee weken na de lancering, is Loki nu al zo'n beetje de meest populaire serie van Marvel Studios en Disney+.

De serie ging van start met een zeer positieve reactie van zowel critici als de fans. Loki scoorde het hoogst van de tot nu toe drie Marvel/Disney-series en na twee weken wordt al druk door kijkers gespeculeerd over de impact van de serie op de rest van het Marvel-universum.

Enorm populair
Hoewel niet bekend is wat de precieze kijkcijfers van Loki zijn, brengen verschillende bedrijven kijkcijfers in beeld. Forbes meldt op basis van statistieken die verzameld zijn door Parrot Analytics dat Loki de meest populaire Marvel Studios-serie tot nu toe is.

Echt verbazen doet ons dat niet, aangezien het personage van acteur Tom Hiddleston al jaren een fanfavoriet is door zijn charme en vermogen zijn broer te slim af te zijn en toch een beetje menselijk te blijven.

Er zijn nog vier afleveringen te gaan in de serie. Aan het einde van de meest recente kregen we te zien hoe Lady Loki de Sacred Timeline bombardeert en weet Loki te ontsnappen aan de TVA. Alles kan nog gebeuren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen