search
Marvel-heldin is na Disney+-serie een crimineel
Series / Nieuws

Marvel-heldin is na Disney+-serie een crimineel

Disney+-ster Elizabeth Olsen laat duidelijk weten dat Wanda Maximoff nu een misdadiger is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de gebeurtenissen van de serie WandaVision, houdt de Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen een complete stad gegijzeld. Hoewel de serie erop hintte dat ze daarmee weg kwam, lijken haar acties wel gevolgen te hebben.

Wanda Maximoff wordt steeds belangrijker in het Marvel-universum. Vooral na de serie WandaVision, die in het verleden van het personage dook en haar opzette als een van de meest krachtige superhelden. Dat wil echter niet zeggen dat ze zomaar wegkomt met haar handelingen.

Een crimineel
Actrice Elizabeth Olsen vertelde dat het personage nog wel moet boeten voor haar keuzes.

"Kijk, ze heeft net iets gedaan wat van haar een crimineel maakt. Dus in mijn hoofd is de volgende stap in haar leven dit nieuwe gevoel van identiteit. Weten wat ze misdaan heeft en dat het gevolgen moet krijgen."

Natuurlijk is het niet zo alsof ze niet eerder iets mis heeft gedaan. Tegelijk is het personage nu wel echt op de vlucht. "Je ziet aan het einde allemaal grote vrachtwagens aankomen en militairen de situatie in zich opnemen en zij vliegt weg, een beetje alsof ze moet ontsnappen. Ze weet dat ze in de problemen zal komen en dat wil ze niet. En dus ging ze weg met haar rouw en haar schaamte en nu, nou ja, ik denk niet dat ze zich thuis voelt in dat huisje, maar wel vrede met zichzelf heeft en het idee dat ze zich de rest van haar leven zal verschuilen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen