Toch goed nieuws voor 'WandaVision'-fans? Marvel-baas over een tweede seizoen

Toch goed nieuws voor 'WandaVision'-fans?

De behoorlijk aparte Marvel-serie WandaVision kan mogelijk dan toch een tweede seizoen krijgen.

Jim Pedd, 17 juni 2021 14:05

Krijgt de serie WandaVision van Disney+ een tweede seizoen? Fans van de serie vragen zich dat al af sinds de hitserie eerder dit jaar tot een einde kwam.
Nu reageert Marvel-baas Kevin Feige voor het eerst op die hoop en wens vanuit fans. Dat deed hij tijdens een Q&A-sessie met het publiek bij PaleyFest's virtuele panel. Feige werd gevraagd of er een vervolg komt en had een behoorlijk vaag antwoord.

Meer WandaVision?
"Ja, wat een evolutie van de verhaallijn betreft, gaat dat waarschijnlijk en onvermijdelijk door op een heleboel verschillende manieren," aldus Feige over de voortzetting van de verhalen van Wanda Maximoff en Vision.

Het verhaal van Wanda wordt in elk geval voortgezet in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die bouwt voort op het einde van WandaVision waarin we te zien kregen wat voor nieuwe magische krachten zij kreeg.

Maar "dit is de eerste plek waar we die krachten zien evolueren en zeker niet de laatste". De vraag is ook hoe het verhaal van White Vision verder gaat, en of de serie wel een tweede seizoen kan krijgen gezien de aard van de serie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: WandaVision, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Kevin Feige, Elizabeth Olsen, Paul Bettany

Populair nieuws