'Game of Thrones'-/'Star Wars'-actrice wil eigen serie op Disney+

Game of Thrones-actrice wil Solo-serie op Disney+

Disney heeft geld zat, dus het zou niet ondenkbaar zijn dat dit gaat gebeuren...

Zilko Tarici, 23 juni 2021 om 06:40

Als de ideeën bij Disney op zijn, heeft actrice Emilia Clarke (Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story) nog genoeg ideeën liggen voor een Solo spinoff-serie.
Hoewel Solo: A Star Wars Story de eerste Star Wars-film in de geschiedenis was die flopte in de bioscoop, heeft de film er door de jaren heen steeds meer fans bijgekregen. Een vervolg is dan ook niet helemaal uitgesloten, maar een tv-project ligt misschien meer voor de hand. Veel acteurs uit de film hebben in elk geval aangegeven graag terug te willen keren naar het universum.

Meer Qira?
Een van deze acteurs is dus Clarke, die The Hollywood Reporter aangaf dat ze nog lang niet klaar is met de rol van Qi'ra in het Star Wars-universum. Clarke heeft lang nagedacht over het achtergrondverhaal van het personage en wil maar wat graag dat Disney+ een serie over haar maakt:

"Zij is het personage dat nog een hoop zaakjes moet afhandelen... Ik had pagina's volgeschreven over hoe haar leven eerst was en hoe het erna zou zijn. Ik heb helaas niks gehoord van Disney over eventuele plannen, dus misschien stuur ik mijn ideeën maar gewoon bij ze in."

Mocht Clarke niet kunnen/mogen terugkeren als Qira, dan is het echter niet zo dat ze werkloos is. Binnenkort begint ze namelijk met de opnames van Marvel-serie Secret Invasion.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Emilia Clarke, Solo A Star Wars Story, Star Wars, Game of Thrones, Qira, Disney plus

Populair nieuws