search

Ons nieuws van woensdag 23 juni 2021

Netflix voegt in juli deze 23 series nieuw toe
Series / Featured

Netflix voegt in juli deze 23 series nieuw toe

Het wordt een fantastische maand als we zo kijken naar alle nieuwe series van Netflix.

Netflix gaat weer richting een bijzonder drukke maand. We zetten alle nieuwe series die Netflix toevoegt in juli voor je op een rij. We duiken er meteen in!

Generation 56K (1 juli): Nadat ze een band opgebouwd hebben tijdens het modem-era waarin je maximaal 56K kon behalen, ontmoeten Matilda en Daniel elkaar bij toeval weer. Kan hun vriendschap tot meer verworden?

Young Royals (1 juli): Prince Wilhelm past zich aan een nieuw leven aan een prestigieuze kostschool aan. Het blijkt moeilijker dan gedacht.

Vikings seizoen 6 (1 juli): Het laatste seizoen van Vikings, kijkt naar de wijze waarop het de zoons van Ragnar vergaat.

Mortel seizoen 2 (2 juli): Als Obé terugkeert, begint hij een leger aan volgelingen te verzamelen op school en is het aan Sofiane, Victor en Luisa om een ramp af te wenden.

Big Timber (2 juli): Een no-nonsense houthakker en zijn loyale crew vechten tegen de elementen en machines om waardevol hout weg te halen van Vancouver Island.

Mine (4 juli): Twee vrouwen in een rijke familie en een leven vol leugens en geheimen, besluiten daarmee af te rekenen.

The War Next-Door (7 juli): Nadat ze een huis hebben gewonnen, verhuist de familie López naar een rijke buurt. De snobby Espinozas geven hen een koud welkom.

The Mire: '97 (7 juli): De overstroming van de eeuw legt een lichaam bloot in het bos van Gronty. Daarmee komen ook de corruptie en de jaren negentig en de grote geheimen uit de Tweede Wereldoorlog bloot te liggen.

Atypical seizoen 4 (9 juli): Als Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen.

Virgin River seizoen 3 (9 juli): Mel en haar geliefden in Virgin River helpen elkaar door zware tijden. Daarbij krijgen ze te maken met allerlei problemen, van de dood tot een brand.

The Cook of Castamar (9 juli): In het Madrid van de jaren 1720 komt een getalenteerde kok te werken voor een hertog die net weduwnaar geworden is.

Biohackers seizoen 2 (9 juli): Mia wordt nagezeten door angstaanjagende visioenen en racet om de plotselinge veranderingen in haar leven een plek te geven.

My Unorthodox Life (14 juli): Volg Julia Haart, de CEO van Elite World Group en voormalig lid van een ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap en haar volwassen kinderen in deze realityserie.

Never Have I Ever seizoen 2 (15 juli): Een nieuw liefdesleven, klasgenoot en nieuwe redenen om ruzie te maken met haar moeder, geven Devi genoeg redenen om te willen verhuizen.

Van Helsing seizoen 5 (16 juli): In dit laatste seizoen ontdekken de Van Helsings de roots van de Dark one en moet Vanessa in de Dark Realm overleven terwijl Dracula vanuit het Witte Huis heerst.

Suits seizoen 9 (17 juli): De serie eindigt met dit laatste seizoen.

Sexy Beasts (21 juli): Zeg maar gedag tegen oppervlakkig daten. Singles hebben make-up en prostatica op om hun uiterlijk te verbergen en te daten in het echt.

Masters of the Universe: Revelation (23 juli): De oorlog voor Eternia begint opnieuw in wat mogelijk de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor kan zijn.

Sky Rojo seizoen 2 (23 juli): Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel

Racket Boys (27 juli): Een kind uit de school verhuist naar het platteland bij zijn pa. Dat wordt niks, want samen moeten ze een badmintonteam van de ondergang redden.

The Snitch Cartel: Origins (28 juli): In Cali tussen de jaren zeventig en tachtig proberen twee broers een weg te vinden tussen familie, romantiek en hun grootste ambitie: de heerschappij over de Colombiaanse drugsindustrie.

Tattoo Redo (28 juli): Kunnen getalenteerde artists fouten rechtzetten en tatoeages fiksen?

Outer Banks seizoen 2 (29 juli): Seizoen 2 stelt de crew meer dan ooit op de proef voor een nieuwe ronde zomeravonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Boba Fett'-personage had eigenlijk al dood moeten gaan in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

'Boba Fett'-personage had eigenlijk al dood moeten gaan in 'The Mandalorian'

Van één aflevering Mandalorian naar drie verschillende series in het Star Wars-universum!

Actrice Ming-Na Wen heeft onthuld dat haar personage Fennec Shand eigenlijk al had moeten sterven in het eerste seizoen van The Mandalorian.

Fennec zagen we voor het eerst in aflevering 1.5, die de titel The Gunslinger droeg. De premiejager was het doelwit van Toro Calican, die Din Djarin ervoor inguurde. Toro schoot Fennec uiteindelijk in haar buik in de duinen van Tatooine. Maar een mysterieus redde het personage niet lang daarna.

In het tweede seizoen kwamen we erachter dat het niemand minder dan Boba Fett was die Fennec redde. We zagen haar in meerdere afleveringen van The Mandalorian terug en ze zal zelfs een van de hoofdrollen spelen in het later dit jaar verwachte The Book of Boba Fett.

Een blijvertje
Tijdens een exclusief interview met Screen Rant in het kader van Star Wars: The Bad Batch (waar Fennec ook al in meedoet) liet Wen dit weetje over haar geplande vroege overlijden los:

"Fennec Shand was eigenlijk een personage dat maar een aflevering zou opdagen. Daarvoor had ik getekend. Het was de bedoeling dat ze zou overlijden na dat schot in haar buik. Ik denk dat de Force me bijstond. Ik kon echter heel goed opschieten met regisseur Dave Filoni. Dat heeft er denk ik toe geleid dat ik werd gevraagd om terug te keren. Als Star Wars-fan was dat echt geweldig om mee te maken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort op Netflix: De meest bizarre datingshow ooit 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Binnenkort op Netflix: De meest bizarre datingshow ooit 'Sexy Beasts'

Dit is wellicht de meest bizarre datingshow die je ooit te zien zal krijgen...

Geoffrey Ketels
Het is lang niet voor het eerst dat er een datingshow verschijnt op streamingdienst Netflix. Toch is de serie Sexy Beasts die we volgende maand voor de kiezen krijgen op z'n zachtst gezegd bijzonder te noemen!

Eerder was de serie Sexy Beasts al te zien op de Engelse televisie, maar nu maakt de reeks dus binnenkort ook haar internationale debuut. In deze reeks gaan mensen op zoek naar de liefde zonder dat ze elkaar echt te zien krijgen. Toch is het concept niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld Love Is Blind.

Eigenlijk is Sexy Beasts een beetje een combinatie van The Masked Singer en Blind Date. Voor alle dates waar de vrijgezel uit mag kiezen geldt dan ook dat ze een soort van masker dragen.

Persoonlijkheid
Dat de single die een keuze moet maken uit de vier beschikbare dates de personen niet echt te zien krijgt zorgt ervoor dat er dus vooral af moet worden gegaan op de persoonlijkheid. Van zodra de vrijgezel zijn of haar date heeft gekozen gaan de maskers af.

Voor deze nieuwe datingshow geldt dat ze aan elkaar wordt gepraat door Rob Delaney. De bedenker van het format is Simon Welton. Hij liet eerder al optekenen bijzonder enthousiast te zijn dat Netflix er voor heeft gekozen om de show aan haar aanbod toe te gaan voegen.

Kan jij al niet meer wachten op het verschijnen van het eerste seizoen van Sexy Beasts op Netflix? Toch zal je nog een klein beetje geduld moeten koesteren. De reeks zal immers pas worden toegevoegd op 21 juli 2021.

Het eerste seizoen bestaat uit in totaal zes afleveringen die telkens een half uur duren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Too Hot To Handle' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Too Hot To Handle' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws vandaag voor fans van de serie Too Hot To Handle! Het tweede seizoen van de reeks is namelijk vanaf nu (gedeeltelijk) te bekijken op Netflix!

Het eerste seizoen van Too Hot to Handle slaagde er eigenlijk opvallend eenvoudig in om te overtuigen. Het eerste seizoen verscheen in april van vorig jaar en bestond in totaal uit acht afleveringen.

Meer afleveringen
Voor fans van deze zwoele serie is er eigenlijk niet één, maar wel twee keer goed nieuws. Het is namelijk zo dat niet alleen het tweede seizoen vanaf nu deels op Netflix staat, daarnaast telt dat tweede seizoen ook meer afleveringen, namelijk tien in totaal.

Voor het tweede seizoen van Too Hot to Handle heeft Netflix er wel voor gekozen om de afleveringen in twee keer toe te voegen aan haar streamingdienst. De eerste vier afleveringen verschijnen vandaag terwijl het op de resterende zes wachten is tot 30 juni.

Zou je alvast een voorsmaakje willen krijgen van het tweede seizoen van Too Hot to Handle? Dan kan je daarvoor de hieronder terug te vinden trailer bekijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van epische 'His Dark Materials' opgelet: het derde seizoen komt eraan!
Series / Nieuws

Fans van epische 'His Dark Materials' opgelet: het derde seizoen komt eraan!

His Dark Materials gaat richting zijn einde nu de opnames van het laatste seizoen begonnen zijn.

HBO en de BBC hebben aangekondigd dat de opnames van start zijn van het derde en laatste seizoen van His Dark Materials. Dat is een live-action verfilming van de prijswinnende boekenreeks van Philip Pullman.

Het derde seizoen wordt gebaseerd op het laatste boek van Pullman in de trilogie, The Amber Spyglass. Nu weten we dat de opnames begonnen zijn.

Het laatste seizoen
In het derde seizoen zien we hoe Will (Amir Wilson), de drager van The Subtle Knife, en Lyra (Dafne Keen), het kind uit profetieën, reizen door meerdere werelden om elkaar te vinden en te beschermen.



"Het moment dat we met het eerste seizoen van His Dark Materials van start gingen, wisten we al waar we heen wilden," aldus uitvoerend producent Dan McCulloch. "Elk detail en personage binnen dit ongelofelijke werk van fictie is geanalyseerd en is de afgelopen vier jaar over gesproken. En om nu met The Amber Spyglass aan te komen in meerdere werelden is echt opwindend."

Het nieuwe seizoen heeft nog geen releasedatum.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-ster was bang dat ze nooit meer serieus genomen zou worden
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-ster was bang dat ze nooit meer serieus genomen zou worden

Kaley Cuoco vreesde dat niemand haar meer serieus zou nemen na The Big Bang Theory.

Na het einde van The Big Bang Theory was actrice Kaley Cuoco bang dat niemand haar nog serieus zou nemen in Hollywood. Gek is dat niet.

Cuoco speelde twaalf seizoenen lang de rol van Penny in de serie en had daarbuiten nog vrijwel niets op haar conto staan. Gelukkig is dat inmiddels wel gelukt, met haar naadloze overgang naar het briljante The Flight Attendant.

Toch bang
Tijdens een nieuw interview vertelde Cuoco dat ze toch even bang was dat ze niet zomaar meer aan de bak zou komen. Ze wilde niet alleen maar een komedieactrice zijn.

"Hoewel Big Bang zo'n grote hit was, wist ik niet of ik serieus genomen zou worden daarna. Ik was bang dat ik het meisje van Big Bang zou zijn. Maar tegelijk zou ik daar ook okay mee zijn geweest, want het was echt geweldig om het meisje van Big Bang te zijn. Maar ik wist ook dat als ik echt door zou willen, ik een nieuw project moest vinden om een nieuw pad te beginnen," aldus Cuoco.

Daarmee legt ze meteen een van de grootste problemen van The Big Bang Theory bloot. Want ondanks dat de serie een kijkcijferhit van formaat was, wordt deze niet zo prestigieus ontvangen als andere sitcoms.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' wordt steeds interessanter en zit boordevol klassieke Batman-slechteriken
Series / Nieuws

'Batwoman' wordt steeds interessanter en zit boordevol klassieke Batman-slechteriken

Het Arrowverse barst straks nog veel meer uit z'n voegen met al deze schurken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben bijna het hele tweede seizoen van Batwoman kunnen zien inmiddels. De zeventien afleveringen tot nu toe introduceren heel wat nieuwe elementen in de stad Gotham.

Zo stond er in de serie een nieuwe Batwoman op, Ryan Wilder genaamd, gespeeld door Javicia Leslie. En dan is er nog de terugkerende Kate Kane, ditmaal gespeeld door Wallis Day. Maar er blijkt veel meer te zijn.

Heel veel schurken!
De nieuwe aflevering liet zien dat Kate weer richting een normale situatie en een normaal leven kan gaan. Ze bouwt weer een band op met haar vrienden en familie. Maar ze bleek nog altijd Circe te zijn en gebruikte haar dekmantel om ervoor te zorgen dat ze in kon breken.

Opvallend aan de nieuwe aflevering is dat ze in de Batcave was, waar ze keek naar de geheime ruimte van Bruce Wayne, a.k.a. Batman. Daar bevonden zich heel wat parafernalia van andere Batman-personages, schurken waar Bruce ooit tegen gestreden had.

Tussen de objecten vonden we de paraplu van Penguin, hoed van Mad Hatter, buisjes van Mr. Freeze, de joy buzzer van Joker en takken van Poison Ivy. En meer: gif van Bane, een tand van Killer Croc en modder van Clayface.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rubbere weirdos in 'AHS'-spinoff 'American Horror Stories'
Series / Posters

Rubbere weirdos in 'AHS'-spinoff 'American Horror Stories'

Midden volgende maand verschijnt deze spin-off van American Horror Story.

Binnenkort start het tiende seizoen van American Horror Story, maar nog daarvoor krijgen we de spin-off American Horror Stories te zien. Dit is een reeks afleveringen van elk een uur die allemaal een eigen verhaal hebben.

Nu hebben we twee affiches voor de spin-off die deels door AHS-actrice Sarah Paulson wordt geregisseerd. Ook zien we weer nieuwe namen opduiken met onder meer Matt Bomer, Taissa Farmiga, Evan Peters, Sierra McCormick, Kaia Gerber en Paris Jackson.

Posters voor American Horror Stories
Op onderstaande posters zien we de bekende "Rubber Man" die we ook al zagen in het 'Murder House'. Nu zien we echter een vrouw in het pak, dus er zal een twist zitten aan het personage. American Horror Stories start op 15 juli op het Amerikaanse FX on Hulu.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Dexter' toch deze opvallende terugkeer?
Series / Nieuws

Krijgt 'Dexter' toch deze opvallende terugkeer?

De revival van Dexter kan heel misschien Julie Benz terugbrengen; ze wil in elk geval wel.

Het was een grote verrassing dat Dexter een revival kreeg. Het achtste seizoen werd immers zo slecht ontvangen dat iedereen wel blij leek er klaar mee te zijn.

Extra verrassend is dat actrice Julie Benz een terugkeer wel ziet zitten. Dat is bijzonder, want ze speelde vier seizoenen lang de rol van Rita Bennett in de serie. Zij was de vriendin en uiteindelijk echtgenote van Dexter, maar bleek aan het einde van het vierde seizoen vermoord te zijn door seriemoordenaar Trinity. Dexter had hem al gedood zonder dat hij dit wist.

Een terugkeer
Benz ziet die terugkeer wel zitten:

"Ik denk eerlijk gezegd dat Dexter zijn tijd met Rita achter zich gelaten heeft. Het is niet logisch voor haar om in zijn geest te verkeren, met name omdat zij diende als zijn dekmantel. Hij internaliseerde haar niet en dus zijn er geen plannen voor haar terugkeer."

Maar: "ik zou het zonder twijfel doen als ze het vragen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat Rita niet in zijn hoofd zou moeten voorkomen omdat ze de echte Dexter niet kende. Ze kende de Dark Passenger niet."

Wie weet dat het uiteindelijk in een flashback kan?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-actrice wil nog jaren in het Marvel-universum spelen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-actrice wil nog jaren in het Marvel-universum spelen

Dat belooft hoofdrolspeelster Emilia Clarke tijdens een interview over haar Marvel-toekomst.

Actrice Emilia Clarke bracht zo'n tien jaar door in de wereld Westeros, met de serie Game of Thrones. Vervolgens maakte ze haar overstap naar het universum van George Lucas, Star Wars, en nu reist ze naar het Marvel Cinematic Universe.

Dat doet Clarke met de serie Secret Invasion. Maar als het aan haar ligt, eindigt het daar niet en krijgt ze een veel grotere rol in de franchise.

Veel meer Marvel
Tijdens een uitgebreid interview met The Hollywood Reporter vertelde Clarke dat ze zich gelukkig prijst gecast te zijn in de franchise. Volgens haar heeft zo'n beetje iedereen die ze kent het over Marvel.

"Iedereen is alleen maar vol lof. Er moet een reden zijn waarom acteurs erin zitten. Ze zijn denk ik zo geliefd omdat ze zo leuk zijn. En daar wil ik zeker wel voor tekenen," vertelde Clarke.

Hoewel het verre van een bevestiging is, zou het zomaar kunnen dat Clarke getekend heeft voor een grote rol in de franchise. Mocht dat het geval zijn, dan zou ze ook in toekomstige projecten kunnen spelen en dan zou haar hoop wel uit kunnen komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 3 neemt een verrassende nieuwe wending
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 neemt een verrassende nieuwe wending

De serie The Boys doet het helemaal anders in zijn derde seizoen op Amazon Prime Video.

De eerste twee seizoenen van Amazon-serie The Boys maakte al duidelijk dat deze er niet voor terugdeinst grenzen te verleggen. Ook is het een serie die naar politieke issues kijkt.

Die twee aspecten blijven in de kern van de serie bestaan, ook in het derde seizoen. Dat belooft showrunner Eric Kripke, die laat weten dat de nieuwe rits kijkt naar het idee dat de 'boeman' geen externe bedreiging is.

De boeman
"Tot nu toe zijn we zeker een politieke en satirische serie geweest. We hebben veel zin om de geschiedenis van Vought, het bedrijf in de serie, te verkennen. Maar via dat bedrijf willen we ook kijken naar de Amerikaanse geschiedenis," aldus Kripke tegenover Deadline.

"We zijn heel benieuwd naar de mythes die we onszelf vertellen, ons gevoel dat we in ons recht staan en maakt dat Amerika als mythe willen verkennen."

Soldier Boy heeft daar zeker impact op. "Ik vond het in de comics altijd erg tof om de flashbacks naar de Tweede Wereldoorlog en Vietnam te zien. Dan zie je niet alleen welke impact het superheldenfenomeen op het heden, maar ook op het verleden heeft. En dus hebben we een personage, Soldier Boy, dat gespeeld wordt door Jensen Ackles, en sinds de Tweede Wereldoorlog bezig is als de eerste superheld van Vought. Via hem en zijn verhaal verkennen we de geschiedenis van dit land."

Dat zal ook laten zien dat je niet direct bang hoeft te zijn voor terroristen, "maar eerder iets engers: 'je buurman komt je halen'. En dat vind ik eng, hoe de politiek ons tegen elkaar opzet. Dus we willen verkennen wat het betekent om in Amerika te zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sweet Tooth' kan deze rol hebben voor maker Robert Downey Jr.
Series / Nieuws

'Sweet Tooth' kan deze rol hebben voor maker Robert Downey Jr.

Mocht Marvel-ster Robert Downey Jr. een rol willen in Sweet Tooth, is dat snel te regelen.

Na een decennium een van de hoofdrollen te hebben gehad in het Marvel Cinematic Universe, was het voor sommigen een verrassing dat het eerste grote project van Robert Downey Jr. daarna, een DC-serie was.

Dat bleek de serie Sweet Tooth van Netflix te zijn, een serie die eerder deze maand gelanceerd werd op Netflix en enorm goed bekeken werd. Maar welke rol zou hij kunnen spelen?

Een goed idee
Downey Jr. heeft het natuurlijk altijd druk. Maar wat nou als hij een rol kan spelen in de serie? ComicBook sprak met Nonso Anozie, die de hoofdrol van Tommy Jepperd speelt. Hij vertelde het volgende:

"Ik denk dat als ons trio een soort viertal kan worden en hij zich bij onze bende zou voegen en ons min of meer zou helpen, misschien wel onderweg," dat dit zou werken.

"Ik denk ook aan een personage dat misschien niet in de comic zat, maar wel iets is dat hij kan spelen. Voor mijn gevoel had hij best een interessante General Abbott kunnen spelen. Maar voor mijn gevoel deed Neil Sandilands het echt uiterst goed. Mocht hij zich bij ons voegen, moet hij denk ik wel bij onze bende komen."

Of er een tweede seizoen komt is nog altijd niet zeker.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hét 'Star Wars'-moment volgens seriemaker
Series / Nieuws

Dit is hét 'Star Wars'-moment volgens seriemaker

Maakster Leslye Headland noemt haar favoriete moment in Star Wars als voorbereiding op The Acolyte.

De Star Wars-franchise barst de komende tijd uit z'n voegen, zowel op het witte doek als op Disney+. Een van de meest intrigerende projecten is zonder twijfel de serie Star Wars: The Acolyte.

De show speelt zich af tijdens de High Republic-era, een tijdperk dat nieuw is in de franchise. De serie wordt gemaakt door Leslye Headland, die duidelijk vertelt wat ze van de franchise vindt en waar haar voorliefde voor de franchise vandaan komt.

Star Wars-liefde
"Ik vind het zo leuk, omdat ik een aantal Star Wars RPG's speelde. En dat is ook mijn favoriete versie van Star Wars, waarin je je eigen Star Wars bouwt. Dus als mensen vragen wat mijn favoriete film of medium is, zeg ik altijd dat ik heel erg van de RPG's houd," begon ze.

"En voor mij is dat Star Wars, een universum waar je binnen kan treden en kan beginnen met spelen. Als je dat niet met een film, serie, comic of game doet, dan weet ik niet zeker of je hebt gedaan wat je moet doen als maker van Star Wars-materiaal."

De serie neemt de kijker mee in de duistere geheimen en opkomende duistere krachten in de nadagen van het High Republic-tijdperk. [i]Star Wars: The Acolyte/i] draait om een vrouwelijke protagonist.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision'-actrice was hier echt wel bang voor
Series / Nieuws

'WandaVision'-actrice was hier echt wel bang voor

Elizabeth Olsen vertelt heel openhartig over hoe ze keek naar de rol van de Scarlet Witch.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Elizabeth Olsen was geschokt door het idee van een serie voor Scarlet Witch en Vision. De serie WandaVision werd op Disney+ gelanceerd en was de eerste show van Marvels Phase 4.

Maar dat wil niet zeggen dat de actrice direct het vertrouwen had dat het helemaal goed zou komen met de serie.

Toch best bang
"Ik was echt bang omdat ik dacht: 'Deze personages horen in een bioscoop. Ze zijn groter dan het leven, redden de wereld'," aldus Olsen.

Maar ze is blij dat ze de kans kreeg. "Ik was opgewonden dat we televisie en de sitcom konden eren, en voor mij was dat ook de beste manier voor Marvel om de televisiewereld te betreden. En toch was ik doodsbang in de momenten voor de release."

Dat komt vooral omdat de druk enorm is. "Alleen al omdat we het eerste Marvel-ding waren dat uitgebracht werd in de 563 dagen tussen de release van Spider-Man: Far From Home in 2019 en WandaVision. En dan is er de gestoorde druk die je voelt bij de vraag 'wat hebben we net opgenomen?' Dat is iets gestoords en je bent aan boord of niet."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-/'Star Wars'-actrice wil eigen serie op Disney+
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-/'Star Wars'-actrice wil eigen serie op Disney+

Disney heeft geld zat, dus het zou niet ondenkbaar zijn dat dit gaat gebeuren...

Als de ideeën bij Disney op zijn, heeft actrice Emilia Clarke (Game of Thrones, Solo: A Star Wars Story) nog genoeg ideeën liggen voor een Solo spinoff-serie.

Hoewel Solo: A Star Wars Story de eerste Star Wars-film in de geschiedenis was die flopte in de bioscoop, heeft de film er door de jaren heen steeds meer fans bijgekregen. Een vervolg is dan ook niet helemaal uitgesloten, maar een tv-project ligt misschien meer voor de hand. Veel acteurs uit de film hebben in elk geval aangegeven graag terug te willen keren naar het universum.

Meer Qira?
Een van deze acteurs is dus Clarke, die The Hollywood Reporter aangaf dat ze nog lang niet klaar is met de rol van Qi'ra in het Star Wars-universum. Clarke heeft lang nagedacht over het achtergrondverhaal van het personage en wil maar wat graag dat Disney+ een serie over haar maakt:

"Zij is het personage dat nog een hoop zaakjes moet afhandelen... Ik had pagina's volgeschreven over hoe haar leven eerst was en hoe het erna zou zijn. Ik heb helaas niks gehoord van Disney over eventuele plannen, dus misschien stuur ik mijn ideeën maar gewoon bij ze in."

Mocht Clarke niet kunnen/mogen terugkeren als Qira, dan is het echter niet zo dat ze werkloos is. Binnenkort begint ze namelijk met de opnames van Marvel-serie Secret Invasion.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-acteur solliciteert naar rol in 'Bridgerton'
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur solliciteert naar rol in 'Bridgerton'

Van Wookies en X-Wings naar... historische kostuums en romantische perikelen?

John Boyega heeft door zijn Star Wars-vrije toekomst zijn zinnen gezet op een rol in een andere succesvolle productie. Boyega ou namelijk maar wat graag in de voetstappen treden van Regé-Jean Page in Netflix-serie Bridgerton!

Boyega kennen we natuurlijk vooral van de Star Wars-films The Force Awakens, The Last Jedi en The Rise of Skywalker, maar hij speelde ook mee in films als Detroit en Pacific Rim: Uprising.

Toen de acteur door The Hollywood Reporter werd gevraagd waar hij graag in gecast zou willen worden, gaf hij aan dat hij wel deel zou willen uitmaken van de verrassende Netflix-hit. Aldus Boyega:

"Ik probeer die Bridgerton-poen te krijgen, man. Geef mij maar die strakke pakjes en laat me de nieuwe gozer spelen. Geef me een paard en een mooie jonkvrouw en al dat soort dingen."

Zou het?
In het tweede seizoen van Bridgerton zullen we het personage van Simon (Page) niet meer terugzien. Simon en Daphne (Phoebe Dynevor) waren de centrale personages in het eerste seizoen, maar hun onwaarschijnlijke verhaal eindigde met een onverwachte bruiloft en uiteindelijk de geboorte van hun eerste kind.

Of er in het tweede seizoen een geschikte rol is weggelegd voor Boyega, is natuurlijk maar de vraag. Maar de kans is groot dat de producenten van de serie een kop koffie met hem zullen drinken over de mogelijkheden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.