'Star Wars'-acteur solliciteert naar rol in 'Bridgerton'

Van Wookies en X-Wings naar... historische kostuums en romantische perikelen?

Zilko Tarici, 23-06-2021 06:00

John Boyega heeft door zijn Star Wars-vrije toekomst zijn zinnen gezet op een rol in een andere succesvolle productie. Boyega ou namelijk maar wat graag in de voetstappen treden van Regé-Jean Page in Netflix-serie Bridgerton!
Boyega kennen we natuurlijk vooral van de Star Wars-films The Force Awakens, The Last Jedi en The Rise of Skywalker, maar hij speelde ook mee in films als Detroit en Pacific Rim: Uprising.

Toen de acteur door The Hollywood Reporter werd gevraagd waar hij graag in gecast zou willen worden, gaf hij aan dat hij wel deel zou willen uitmaken van de verrassende Netflix-hit. Aldus Boyega:

"Ik probeer die Bridgerton-poen te krijgen, man. Geef mij maar die strakke pakjes en laat me de nieuwe gozer spelen. Geef me een paard en een mooie jonkvrouw en al dat soort dingen."

Zou het?
In het tweede seizoen van Bridgerton zullen we het personage van Simon (Page) niet meer terugzien. Simon en Daphne (Phoebe Dynevor) waren de centrale personages in het eerste seizoen, maar hun onwaarschijnlijke verhaal eindigde met een onverwachte bruiloft en uiteindelijk de geboorte van hun eerste kind.

Of er in het tweede seizoen een geschikte rol is weggelegd voor Boyega, is natuurlijk maar de vraag. Maar de kans is groot dat de producenten van de serie een kop koffie met hem zullen drinken over de mogelijkheden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, John Boyega, Star Wars, The Last Jedi, The Rise of Skywalker, The Force Awakens, Rege Jean Page

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix