Netflix redt mogelijk een serie van de vuilnisbelt

Netflix redt mogelijk een serie van de vuilnisbelt

Manifest is dan wel geannuleerd door NBC, Netflix overweegt hem te kopen.

Jim Pedd, 20 juni 2021 om 08:00

Netflix heeft de laatste tijd natuurlijk heel wat series geannuleerd na 1 seizoen. Maar ook heeft Netflix een hele rits series gered, waarvan Lucifer wellicht de bekendste is. Mogelijk voegt men binnenkort nog een serie toe aan het rijtje.
Het gaat daarbij om de serie Manifest van NBC. Die duurde drie seizoenen en eindigde zijn derde seizoen met een grote cliffhanger. Maar de serie werd geannuleerd. Gelukkig is 'ie erg populair gebleken op Netflix en dat lijkt aanleiding te kunnen geven tot een revival.

Meer Manifest?
De serie Manifest ging in 2018 van start en draait om de passagiers van Fight 828. Zij zouden dood zijn, maar na vijf jaar keren ze ineens weer terug.

Ondanks de grote schok voor hun rouwende vrienden en familie, is het voor de passagiers alsof er geen moment verstreken is. Extra vreemd: de passagiers beleven visioenen van gebeurtenissen die nog plaats moeten vinden.

Bedenker Jeff Rake had een verhaal van zes seizoenen gepland, maar krijgt die kans niet op NBC. Wel zou men die kans kunnen krijgen op Netflix. Deadline meldt namelijk dat Netflix in gesprek is met Warner Bros. TV over een mogelijke revival en een vierde seizoen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Manifest, NBC, Netflix

Populair nieuws