Veel veranderingen in 'The Leftovers' seizoen 2

Veel veranderingen in 'The Leftovers' seizoen 2

De belangrijkste castleden keren in ieder geval wel terug.

Zilko Tarici, 09-12-2014 14:27

Het eerste seizoen van HBO's The Leftovers was gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Perrotta. Veel fans vragen zich echter af waar het tweede seizoen over zal gaan, aangezien er geen tweede boek bestaat.
Showrunner Damon Lindelof en Perrotta, die ook een producent en schrijver van de serie is, hebben nu te maken met een aantal creatieve uitdagingen. Enkele van de keuze rondom deze uitdagingen lijken in ieder geval uit te monden in veranderingen op het gebied van cast en locaties.

Van de veertien belangrijkste castleden uit seizoen 1 zouden tot nu toe alleen Justin Theroux, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Chris Zylka, Carrie Coon en Christopher Eccleston met zekerheid terugkeren. Over de rest wordt nog gesproken, hoewel het mogelijk is dat Liv Tylers Meg en Ann Dowds Patti ook zullen terugkeren (Patti waarschijnlijk als een visioen).

Daarnaast zou het verhaal van het tweede seizoen in plaats van Mapleton een nieuwe locatie als setting gebruiken. Dat is daarmee ook waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom zoveel ondersteunende personages wellicht niet terugkeren. Of dit ook het einde betekent van de Guilty Remnant-sekte als een hoofdelement van het verhaal zal nog moeten blijken.

Bron: IGN

Lees meer over: the leftovers, liv tyler, justin theroux, amy brenneman, chris zylka

Informatie over de serie: The Leftovers

Populair nieuws