'The Boys' pest zijn fans nu wel heel erg

'The Boys' pest zijn fans nu wel heel erg

De serie The Boys doet alsof het einde van het derde seizoen al onthuld is.

Jim Pedd, 24 juni 2021 om 07:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De social media-accounts van The Boys zijn bedreven geworden in het trollen van fans. Vandaag werd de finale van het derde seizoen 'verklapt'.
Dit jaar zijn de opnames van het derde seizoen van start gegaan. De boel pikt de draad op na het tweede seizoen en stelt ons onder meer voor aan Soldier Boy, een van de oorspronkelijke Supes van Vought.

Het einde verklapt
Al tijden maakt Amazon op Twitter grappen met fans. Een nieuwe laat het einde van het derde seizoen zien, waar ook acteur Jack Quaid aan meedoet:Daarmee verwijst men naar de finale van de sitcom Newhart uit 1990, waarin we hoofdpersoon Bob Newhart wakker zagen worden naast actrice Suzanne Pleshette, die zijn vrouw speelde in de eerdere serie The Bob Newhart Show. De twist was dat alles wat gebeurd was in Newhart, niets meer dan een droom was van hoofdpersoon Dr. Bob Hartley van The Bob Newhart Show.

Om fans weer te bespotten, deed Amazon nu dus alsof het dat ook gaat doen met The Boys.

Overigens komt dit voort uit het feit dat fans Amazon al enige tijd oproepen om vooral bekend te maken wanneer het derde seizoen start. Dat doet men duidelijk nog niet.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Einde, Eric Kripke

Populair nieuws