Dit seizoen van 'American Horror Story' wordt echt gehaat

Niet elk seizoen van American Horror Story bevalt even goed bij de cast.

Jim Pedd, 24-06-2021 07:53

Actrice Sarah Paulson is een van de grootste sterren van de American Horror Story-franchise. Ze was in elk seizoen (op 1 na) te zien en vertelt nu dat ze een van de seizoenen liever niet had willen maken.
Paulson onthulde zich "gevangen" te hebben gevoeld in het zesde seizoen van de serie, Roanoke, dat ook bij fans niet lekker lag vanwege zijn 'meta' benadering van het materiaal.

Geen fijn seizoen
Paulson vertelde dat ze geen enkele interesse had in dat seizoen. Ze vond het niets en deed het alleen omdat ze een contract had getekend.

"Ik gaf gewoon niets om dat seizoen," aldus Paulson. "Ik weet dat mensen boos op mij zullen worden omdat ik dit zeg, maar het was nadat ik Marcia [Clark in The People v. O.J. Simpson: American Crime Story] gespeeld had. Ik moest het direct daarna doen."

Dat ze dus kwam uit een hoogtepunt van haar carrière en hiermee door moest, beviel allerminst. "ik voelde mij gevangen door mijn verantwoordelijkheid en contractuele verplichting richting American Horror Story. Het is mijn thuis en ik heb er altijd van gehouden, maar mijn gevoel is dat ik naar Ryan had moeten gaan en had moeten zeggen: 'laat mij deze alsjeblieft overslaan'."
Bron: Google

Lees meer over: American Horror Story, FX, Sarah Paulson

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam