'The Walking Dead' seizoen 11 onthult zombies op een trein

De serie The Walking Dead laat je vast wat van zijn zombies op een trein zien.

Jim Pedd, 24 juni 2021 06:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC heeft een gave nieuwe foto vrijgegeven voor het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Op het beeld zien we dat het elfde seizoen ook zombies in een trein bevat.
Hoewel de kijkcijfers van The Walking Dead de afgelopen jaren flink gedaald zijn, blijft de serie vasthouden aan zijn gave beelden en dure sets. Een daarvan is nu onthuld en is speciaal gemaakt voor het elfde en laatste seizoen van de serie.

Zombies op een trein
Op 22 augustus begint het elfde en laatste seizoen van de AMC-serie. Dat krijgt vierentwintig afleveringen die in drie blokken van acht vrijgegeven worden.

De eerste komt er met rasse schreden aan en laat nu dus een eerste beeld zien:Het nieuwe seizoen van The Walking Dead pikt de draad op als de groep in Alexandria het extreem zwaar heeft. Hun voorraden zijn kleiner dan ooit en het groeiende aantal bewoners maakt het moeilijk om iedereen in leven te houden.

En dan is er nog de bedreiging die uit lijkt te gaan van een heel nieuwe groep, een machtigere die mogelijk weer een vijand zal gaan vormen. Dat belooft dus wat voor het komende elfde seizoen!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, Angela Kang, AMC, zombies

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws