search
Check deze 5 Koreaanse series op Netflix
Series / Featured

Check deze 5 Koreaanse series op Netflix

Netflix heeft heel wat toffe Koreaanse series in zijn aanbod. Vandaag zetten we er vijf op een rij.

Zo nu en dan kijken we naar de tofste series die Netflix in zijn aanbod heeft. Vandaag zetten we vijf K-Drama series voor je op een rij.

The King Eternal Monarch: Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastend rechercheur tegen het lijf loopt.

Black: Een Grim Reaper, een rechercheur en een vrouw die iemands dood kan voorzien, raken verstrikt in zaken van leven en dood. En in duistere mysteries van 20 jaar geleden.

Sisyphus: Door een vreemde gebeurtenis leert een geniale ingenieur gevaarlijke geheimen over de wereld kennen, en over een vrouw uit de toekomst die speciaal voor hem is gekomen.

Kingdom: Terwijl vreemde geruchten over een zieke koning een koninkrijk in hun greep houden, wordt de in ongenade gevallen kroonprins hun enige hoop tegen een mysterieuze ziekte die het land overneemt.

Vincenzo: Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen