'Loki': Dit moet je weten over de nieuwe aflevering

Loki: Dit moet je weten over de nieuwe aflevering

We zetten de grootste onthullingen van Loki voor je op een rij en zet je maar schrap, want het is heel wat.

Jim Pedd, 24 juni 2021 om 16:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De derde aflevering van Loki is sinds woensdag te zien op Disney+. We weten nu waar de God of Mischief terecht is gekomen nadat hij de Time Variance Authority dumpte en zijn vrouwelijke Variant volgde. En dat leidt tot flink wat onthullingen.
We zetten de grootste onthullingen op een rij.

1. De vrouwelijke variant wil geen Loki heten. Ze heeft die identiteit achter zich gelaten en geeft voorkeur aan de naam Sylvie. Het is een referentie naar de naam Sylvie Lushton uit de comics; zij werd namelijk daarin de tweede versie van Loki.

2. Het plan van Sylvie is al jaren in de maak, maar wordt verstoord door Loki als hij hen naar de maan Lamentis-1 in 2077 transporteert. Dat is een van de apocalypsen die ze in haar TemPad heeft geprogrammeerd.

3. Marvel Studios heeft nu officieel een queer-personage in de vorm van Loki, die biseksueel blijkt te zijn.

4. Alle TVA-medewerkers zijn Variants, al weten ze dat zelf niet. Hun geheugens zijn deels gewist. Maar zo weet Hunter C-20 dat ze een voorliefde voor margarita's had en komt de passie van Mobius voor jet ski's vermoedelijk hier vandaan.

5. Loki en Sylvie zitten vast op de maan, die op het punt staat verwoest te worden. Dat betekent dat ze eind deze aflevering flink in de problemen zitten.
Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino

Populair nieuws