'American Horror Stories' is enorm creepy

'American Horror Stories' is enorm creepy

We hebben nieuwe beelden van de serie American Horror Stories voor je vandaag.

Jim Pedd, 25 juni 2021 om 06:39

De nieuwe spin-off van American Horror Story, American Horror Stories, heeft een behoorlijk creepy trailer gekregen. Onderaan dit bericht kan je die bekijken.
De serie is een spin-off van American Horror Story dat in 2011 van start ging op televisiezender FX. Met de jaren volgde de serie heel wat verschillende verhalen, elk seizoen weer: van een gesticht in de jaren zestig tot een moderne cultus. En na tien seizoenen mag maker Ryan Murphy aan de slag met een nieuwe serie.

Eerste beelden
Het eerste seizoen van American Horror Stories krijgt afleveringen van elk een uur, die helemaal op zichzelf komen te staan. Een van de afleveringen is geregisseerd door Sarah Paulson, die regelmatig betrokken is geweest.

American Horror Stories is vanaf 15 juli te zien op FX op Hulu en kreeg al een hele rits teasers. Vandaag is er nog eentje, die laat zien dat de Rubber Man terugkeert.

Hem zagen we al eens in het eerste seizoen van de serie, Murder House en later in andere seizoenen. De nieuwe trailer laat zien dat een Rubber Woman de kijker naar het Murder House leidt, waar elke kamer weer andere horror van de originele serie bevat. "Angst krijgt een nieuwe vorm", lezen we:


Lees meer over: American Horror Stories, Ryan Murphy, FX

Populair nieuws