'American Horror Stories'-teaser jaagt je de stuipen op het lijf

'American Horror Stories'-teaser is eng

De serie American Horror Stories laat nieuwe beelden zien, die zijn heel creepy.

Jim Pedd, 17 juni 2021 om 08:02

Over een kleine maand is het al zover en gaat American Horror Stories van start. De spin-off serie van FX Networks heeft nu in het kader van die aanstaande release z'n eerste beelden vrijgegeven.
Althans, het gaat om een eerste teaser die duidelijk laat zien dat het een enge serie wordt. Er flitsen in de teaser heel wat verschillende beelden voorbij zonder dat ze echt context krijgen. Maar de serie teaset wel zijn 'op zichzelf staande' oorsprong.

American Horror Stories
Zoals je onderaan dit bericht kan zien in de teaser, verandert het Stories gedeelte van de titel in de video naar een slang voor de 's', een verzameling schedels voor de 'e' en martelwapens voor de 'r'. Dat in het kader van de anthologie die de serie is.

American Horror Stories staat gepland als een wekelijkse serie die elke keer weer een ander horrorverhaal vertelt. Op donderdag 15 juli vertelt FX de eerste twee daarvan, van in totaal zeven afleveringen in dit eerste deel.Er is opmerkelijk weinig bekend over het eerste seizoen van American Horror Stories. We weten niet wie de hoofdrollen spelen en ook niet welke afleveringen we te zien krijgen, danwel waar deze over gaan. De teaser hint in elk geval wel naar de mythes en legendes die naar het schijnt centraal staan.
Lees meer over: FX, American Horror Stories, Ryan Murphy

Populair nieuws