search
'NCIS' vindt belangrijke nieuwe hoofdrolspeler voor seizoen 19
Series / Nieuws

'NCIS' vindt belangrijke nieuwe hoofdrolspeler voor seizoen 19

We horen vandaag dat NCIS een nieuw castlid heeft voor zijn negentiende seizoen.

Gary Cole heeft officieel getekend voor het negentiende seizoen van NCIS. Hij is geen vervanger voor Mark Harmons Gibbs, die niet terug zal keren.

De CBS-serie bracht met het achttiende seizoen het einde voor twee personages die al lang een belangrijke rol hadden: Jack Sloane en Ellie Bishop. De baas van het team, Gibbs, zit met verlof en de serie ging dan ook verder zonder hem. In het universum van de serie had hij zijn dood in scène gezet om een verdachte te onderzoeken.

Nieuwe hoofdrolspeler
TVLine meldt nu dat acteur Gary Cole getekend heeft voor de serie. Cole dient niet als vervanger van Gibbs en zal de rol van Alden Park van de FBI spelen. Wel heeft hij een vaste rol in de toekomst.

Acteur Harmon, die dus de rol van Gibbs speelt, blijft te zien in de serie. Wel zal zijn bemoeienis redelijk beperkt zijn voor dit negentiende seizoen. Overigens laat CBS ook weten dat Katrina Law als Jessica Knight terugkeert.

Er is nog geen frame opgenomen, maar volgens de makers "wordt dit nu al een van de beste seizoenen tot nu toe. Met het negentiende seizoen hebben we nieuwe personages en verhalen om te vertellen, die nieuwe energie blazen in de wereld waar we de afgelopen 400 afleveringen van zijn gaan houden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen