search

Ons nieuws van vrijdag 25 juni 2021

Waarom je de serie 'Lucifer' op Netflix moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de serie 'Lucifer' op Netflix moet kijken

De duivel heeft genoeg van de hel en verhuist naar Los Angeles. Voor fans van sarcasme en moordzaken, Lucifer is een vrolijk genot om naar te kijken.

Lucifer is een fantasy detective serie (gek genoeg), met Tom Ellis en Lauren German in de hoofdrol. Deze populaire serie is oorspronkelijk gemaakt door Fox maar vanaf seizoen 3 overgenomen door Netflix. Er zijn nu 5 seizoenen, de zesde is aangekondigd.

Lucifer is gebaseerd op de comics The Sandman van Neil Gaiman, Sam Kieth, and Mike Dringenberg. Het eerste seizoen werd gemengd ontvangen, maar over Tom Ellis als Lucifer was iedereen het eens: hij zette en heerlijke rol neer.

Fox stopte met Lucifer na drie seizoenen, een maand later pakte Netflix de serie op voor het vierde seizoen, dat hoge kijkcijfers en lovende kritieken ontving.



De duivel (Tom Ellis als Lucifer Morningstar) verveelt zich en besluit de hel te verlaten om een nachtclub te openen in Los Angeles. Daarnaast dringt hij zich ook op als adviseur bij de politie. Samen met rechercheur Chloe Decker (Lauren German) lost hij moordzaken op, of weet zich in ieder geval overal binnen te kletsen.

Acteurs
Naast Tom Ellis (Miranda) zijn Lauren German (Chicago Fire) te zien als rechercheur Chloe Decker, Kevin Alejandro (Arrow) als rechercheur Daniel "Dan" Espinoza, DB Woodside (Suits) als Amenadiel, Lesley-Ann Brandt (Spartacus) als Mazikeen en Rachael Harris (Suits) als Dr. Linda Martin.



Vervolg
Netflix verlengde de serie voor een vijfde seizoen van 16 afleveringen, dat in twee helften werd uitgebracht tussen augustus 2020 en mei 2021. Hoewel eerst werd gemeld dat het vijfde seizoen het laatste zou zijn, werd de serie in juni 2020 verlengd voor een zesde en laatste seizoen van tien afleveringen.



Op IMDb krijgt Lucifer een 9,3, op Rotten Tomatoes krijgt duivel een 86%!

"Deze serie is misdaaddrama gecombineerd met humor. Tom Ellis en Lauren German passen echt bij hun rollen! Je moet dit kijken als je iets wilt zien dat niet te zwaar is."

Wist je dat...
- Lucifer zegt in elke aflevering de titel van die aflevering een keer.

- Nadat Fox de serie stopte, kwam Twitter in actie en dankzij #saveLucifer kreeg Netflix interesse en kreeg de serie nog 2 seizoenen op het populaire streaming platform.

- Lauren German (Chloe Decker) lijkt zo lief en braaf, maar is de grappenmaakster van de crew. Zo vulde ze op Ellis' verjaardag zijn kleedkamer met een dozijn levensgrote kartonnen uitsnijdingen van een gastster die hem nogal chagrijnig maakte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker' wordt volledig anders dan de film 'The Suicide Squad'
Series / Nieuws

'Peacemaker' wordt volledig anders dan de film 'The Suicide Squad'

De serie Peacemaker wordt anders dan de film, laat maker James Gunn weten.

In augustus komt The Suicide Squad uit op HBO Max en in de bioscoop. Deze week kregen we bovendien de laatste trailer voor de film. De verwachting is dat we een aantal personages zien terugkeren in Peacemaker.

Een fan van The Suicide Squad vroeg aan regisseur James Gunn hoe het eruit komt te zien straks. Volgens hem wordt de serie Peacemaker anders dan de film, maar wel net zo bloederig.

Enorm bloederig
"Wordt Peacemaker net zo bloederig als The Suicide Squad?" vroeg een fan.

Daar reageerde Gunn als volgt op: "Het is behoorlijk bloederig. Maar we nemen ook de tijd om de personages te leren kennen. Het is echt volledig anders dan The Suicide Squad en dat vind ik interessant."

In de serie duikt Gunn hoe dan ook in de oorsprong van een van de grootste losers van de wereld: Peacemaker. We zien in de serie, waarin John Cena terugkeert en we zien waarom hij werd wie hij is. De show laat dus zien hoe hij - in de woorden van Gunn - "de grootste loser van de wereld" werd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Interview with the Vampire'-serie komt eraan
Series / Nieuws

'Interview with the Vampire'-serie komt eraan

Er komt een nieuwe serie op basis van de Interview with the Vampire van Anne Rice.

Na jaren aan tegenslagen en vertragingen, komt er een televisieserie rond Interview with the Vampire van Anne Rice. Dat weet The Hollywood Reporter te melden.

Het boek werd in 1994 al eens verfilmd in een film met Brad Pitt en Tom Cruise en in 2002 kwam er een film genaamd Queen of the Damned uit. En nu horen we dat Rolin Jones getekend heeft om als showrunner dienst te doen van een serie.

Een nieuwe serie
De eerste rits krijgt acht afleveringen en moet in 2022 al te zien zijn.

"In 1973 begonnen een rouwende moeder en buitengewone schrijver aan wat later het beste vampierboek ooit geschreven zou worden (met alle respect voor Mr. Stoker)," aldus Jones in een statement.

"Bijna vijftig jaar later weten we wat van ons verwacht wordt. We weten hoeveel dit boek en degenen die volgden betekenen voor de fans. We voelen jullie over onze schouders meekijken, terwijl we zorgen voor de Savage Garden. Louis en Lestat komen weer terug en we kunnen niet wachten op een hereniging tussen jullie."

De rechten op de franchise keerden in 2016 weer terug in handen van Rice.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' gaat veel meer onthullen over z'n leukste personage
Series / Nieuws

'Loki' gaat veel meer onthullen over z'n leukste personage

De serie Loki gaat echt nog heel wat onthullen over het personage Miss Minutes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tara Strong is een van de meest actieve stemacteurs die er zo'n beetje zijn. De serie Loki van Marvel Studios is zonder meer een van haar grootste klussen van het moment. En we krijgen nog heel wat over haar te horen.

Strong sprak op briljante wijze de rol van Miss Minutes in, in de serie. Dat leidde tot heel wat opwinding op sociale media en nu blijkt dat we nog meer van haar gaan zien.

Meer onthullen
"Ik kan er cryptisch op hinten dat je haar weer zal zien," lacht Strong tijdens een interview met The Hollywood Reporter.

"Er wordt nog veel meer onthuld en het is geweldig om te zien hoe zich dat ontvouwt. Als je de eerste aflevering ziet, denk je misschien dat ze gewoon een opname op een scherm is. Maar in aflevering twee zie je haar als hologram en interactie hebben met Loki. Het mooie aan het personage is dat je niet echt weet wie zij is, of waar ze vandaan komt en of ze hier een belang bij heeft en wat haar intenties zijn."

De komende tijd krijgen we nog meer te horen over het personage dat volgens Strong "heel intrigerend is en dat zal zo blijven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijke aderlating: 'The Blacklist' verliest nog een belangrijk figuur
Series / Nieuws

Pijnlijke aderlating: 'The Blacklist' verliest nog een belangrijk figuur

De serie The Blacklist moet het nu ook doen zonder zijn bedenker. Pijnlijk!

Megan Boone is niet het enige grote verlies waar The Blacklist mee te maken krijgt bij het negende seizoen. De serie verliest namelijk ook bedenker Jon Bokenkamp, die dienst heeft gedaan als schrijver en uitvoerend producent van alle acht seizoenen die tot nu toe verschenen.

"Ik wilde jullie direct schrijven en laten weten dat ik het moeilijke besluit heb genomen om The Blacklist te verlaten," aldus Bokenkamp. "Ik houd enorm van deze serie en het is een ongelofelijke reis geweest. Maar na acht jaar heb ik het gevoel dat het tijd is om uit mijn comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen, een paar andere personages te verkennen en verhalen die al een tijdje rondzingen in mijn hoofd."

Gemengde gevoelens
Heel makkelijk was het afscheid niet, Bokenkamp heeft er gemengde gevoelens bij:

"Ik ben vermoedelijk bevooroordeeld, maar de fans van The Blacklist zijn de meest toegewijde en beste van de televisiewereld. En ze zijn geniaal slim en enorm moeilijk om voor de gek te houden."

"Jullie zijn het levensbloed van onze serie en jullie enthousiasme maakt dat ik mij enorm dankbaar voel. Mijn gevoel is oprecht dat de serie springlevend blijft, creatief sterk en nog mooie tijden tegemoet gaat."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze ster van megahit 'The OC' vindt zijn werk niet om aan te zien
Series / Nieuws

Deze ster van megahit 'The OC' vindt zijn werk niet om aan te zien

Adam Brody vindt dat zijn werk aan hitserie The OC echt helemaal niets waard is.

Acteur Adam Brody vertelt dat hij zichzelf niet om aan te zien vindt in de serie The OC. De serie werd bedacht door Josh Schwartz en was tussen 2003 en 2007 te zien op FOx.

De dramaserie draaide om Ryan Atwood, een tiener uit een disfunctioneel gezin. Hij werd uiteindelijk geadopteerd door Sandy en Kirsten Cohen en woont bij het rijke echtpaar en bouwt een goede band op met hun zoon Seth, een rol voor Brody.

Niet om aan te zien
Acteur Brody deed het prima in de serie, met name omdat hij heerlijk komisch werk wist te leveren. Kijkers vonden zijn chemie met actrice Rachel Bilson bovendien heerlijk om te zien. Maar Brody zelf vindt het maar niets.

Tijdens een interview in het kader van de Justin Long-podcast, vertelde Brody dat hij vol zelfvertrouwen zit, maar zichzelf niet kan zien in de serie. Hij vond dat hij te veel imiteerde wat zijn favoriete acteur doet.

"Ondanks het zelfvertrouwen dat ik had, kan ik het niet opbrengen om iets van The OC te kijken," begon hij.

"Vince Vaughn was mijn acteerheld. Tot het punt dat ik het grootste deel van mijn jaren twintig hem nadeed en verschrikkelijk imiteerde. Intussen doe ik dat natuurlijk niet meer, maar dat was mijn acteerwerk en dat zag er zo uit vanwege hem. The OC laat zien dat ik een suffe versie van Vince Vaughn speel. En hoewel ik halverwege de twintig ben in The OC, klinkt het nog steeds alsof ik door de puberteit ga."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze maker liet een deal van 100 miljoen dollar (!) met Netflix liggen
Series / Streaming-diensten

Deze maker liet een deal van 100 miljoen dollar (!) met Netflix liggen

De maker van Black-ish besloot niet in te gaan op een bijzonder lucratief aanbod van Netflix.

Bedenker Kenya Barris van de serie Black-ish kreeg een behoorlijk grote deal aangeboden door Netflix. Hij had maar liefst 100 miljoen dollar kunnen krijgen van de streamingdienst.

Barris kennen we het best van Black-ish, een serie die hij maakt voor ABC. Hij tekende samen met Ryan Murphy en Shonda Rhimes voor een grote deal, maar al in oktober 2020 bleek dat hij zijn megadeal opgezegd had.

Pijnlijk vertrek
Barris vertrok om aan de slag te gaan voor ViacomCBS en mocht daar een heel eigen studio oprichten. In een interview met The Hollywood Reporter ging hij in op 't vertrek.

"Ik weet gewoon niet of mijn stem wel die van Netflix is. Wat ik wil maken is een beetje meer edgy, iets meer uit de hoogte en ook wat zwaarder. En ik denk dat Netflix meer iets in het midden zoekt. Netflix is CBS geworden", aldus Barris.

Ook was hij niet helemaal blij met de samenwerking met Netflix. Vooral omdat hij het lastig vond met plannen op de proppen te komen die Netflix als aantrekkelijk zou beoordelen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Clarice' alsnog geannuleerd ondanks dat er een tweede seizoen besteld werd?
Series / Nieuws

Is 'Clarice' alsnog geannuleerd ondanks dat er een tweede seizoen besteld werd?

Mogelijk krijgt Clarice dan toch geen tweede seizoen en valt het doek al.

Mogelijk komt er geen tweede seizoen van Clarice. De thrillerserie speelde zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen in de film The Silence of the Lambs en volgt Clarice Starling die een grote samenzwering ontdekt.

De serie werd niet gigantisch goed bekeken op CBS. Maar toch bestelde men een tweede seizoen, met name omdat men er vermoedelijk van overtuigd is dat de serie wel een groot publiek kan vinden. Een conflict achter de schermen tussen de productiebedrijven voorkomen, blijkt nu, mogelijk dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Wat is er aan de hand?
De serie Clarice is niet officieel geannuleerd, laat dat voorop staan. Maar er lijkt een financieel conflict gaande te zijn tussen CBS Studios / Paramount+ en MGM Studios. Zij produceren de serie gezamenlijk.

In mei werd bekendgemaakt dat MGM Studios besloten had om weg te lopen van de onderhandeltafel. Dat komt omdat de studio werd overgenomen door MGM, en niet wil dat de serie naar Paramount+ verhuist.

De problemen zullen misschien nog wel opgelost worden, waarbij MGM wellicht minder geld in de serie zal steken. En wellicht dat men besluit Clarice bijvoorbeeld buiten de Verenigde Staten beschikbaar te maken op Amazon Prime Video en binnen de Verenigde Staten alleen op Paramount+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Smallville'? Dan hebben we wel heel gaaf nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'Smallville'? Dan hebben we wel heel gaaf nieuws voor je

Er komt een spin-off van Smallville, waarvoor de oorspronkelijke cast terugkeert.

Fans van Smallville zullen dolblij zijn met het meest recente nieuws rond de serie. Er komt namelijk nieuwe content aan.

The CW had al een grote verrassing toen men Tom Welling terugbracht met Crisis on Infinite Earths. Het was heel tof om te zien hoe Welling terugkeerde in de rol en dat Clark en Lois een gezin begonnen waren sinds we hen voor het laatst gezien hadden.

Meer Smallville
Welling onthulde namelijk dat er een project in de maak is rond de serie. Het gaat om een animatieserie waar de oorspronkelijke castleden bij betrokken zijn.

"Misschien komt er een Smallville-marathon jouw kant op. Michael Rosenbaum en ik werken aan een animatieserie om die personages terug tot leven te brengen en willen zoveel mogelijk van de oorspronkelijke castleden terugbrengen," aldus Welling. "Vertel het vooral niet door want het is geheim en we werken er nog aan."

Waar het heen zal gaan met de animatieserie is nog niet bekend. Wel is het tof dat de franchise weer terugkeert. Het laatste dat we van Clark te zien kregen, was dat hij de rol van Superman omarmde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult eindelijk meer van zijn allerlaatste seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult eindelijk meer van zijn allerlaatste seizoen

Vandaag komt AMC met de titels van de eerste acht afleveringen van het einde van The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC Networks heeft de titels van de eerste acht afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead bekendgemaakt. Daarmee krijgen we voor het eerst weer eens details van de serie.

De afgelopen tijd kwam AMC al met verschillende zaken. Zo werd er een foto vrijgegeven van het elfde seizoen en er was een synopsis. En nu zien we de titels van de eerste acht afleveringen.

Acht afleveringen
Laten we maar meteen beginnen met de titels:

Episode 1101: "Acheron: Part I"
Episode 1102: "Acheron: Part II"
Episode 1103: "Hunted"
Episode 1104: "Rendition"
Episode 1105: "Out of the Ashes"
Episode 1106: "On the Inside"
Episode 1107: "Promises Broken"
Episode 1108: "For Blood"

Van Scott Gimple, de man die achter de hele franchise van AMC zit, weten we dat hij het seizoen geweldig vindt. "De eerste aflevering is gestoord. Ik kan niet wachten tot mensen het kunnen zien," aldus Gimple.

"Het is groot, heel groot. Ik wil niet al te veel vertellen, maar je krijgt iets te zien dat we nooit eerder gezien hebben in de serie. Toen Angela, de schrijver, erover begon te vertellen, was ik meteen enthousiast."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zelfs de bedenker van 'Game of Thrones' baalt van het einde van de HBO-serie
Series / Nieuws

Zelfs de bedenker van 'Game of Thrones' baalt van het einde van de HBO-serie

George R.R. Martin had liever een ander einde gezien voor Game of Thrones.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen Game of Thrones van start ging in 2011, waren fans en nieuwe kijkers behoorlijk verbaasd door de serie. Deze is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin.

Maar hoewel HBO een groot succes boekte met de serie, is niet iedereen blij met het laatste en achtste seizoen. Nu kijkt de schrijver ook terug op het einde.

Bepaald niet optimaal
Martin sprak tijdens een interview met PBS en had spijt van het feit dat hij toestond dat de serie de boeken inhaalde.

Hij stelt dat de HBO-serie zijn leven "vooral op goede manieren" veranderd heeft. Hij wijst er ook op dat het "grootste probleem" is dat hij niet snel genoeg kon werken.

Daardoor kon de serie zijn boeken inhalen en zijn eigen verhalen. "Toen ze met de serie begonnen, had ik vier boeken die al gedrukt waren en kwam het vijfde net uit. Het zijn gigantische boeken zoals je weet en ik had nooit gedacht dat ze mij in zouden halen."

Martin zegt dat het daardoor behoorlijk verwarrend werd. "De serie liep ineens voor op mij en ging in andere richtingen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' vindt een aantal nieuwe supes
Series / Nieuws

'The Boys' vindt een aantal nieuwe supes

Het derde seizoen van The Boys krijgt een hele rits nieuwe supes op Amazon Prime Video.

De productie is in volle gang voor het derde seizoen van Amazon-serie The Boys. Fans weten al dat Jensen Ackles zijn debuut in de serie maakt als Soldier Boy.

Maar Ackles is zeker niet de enige nieuwe Supe. Volgens Entertainment Weekly zijn er drie nieuwe castleden toegevoegd, die ook meteen een rol van een Supe spelen: Sean Patrick Flannery, Nick Wechsler, en Miles Gaston Villanueva.

Nieuwe Supes
Flannery speelt volgens EW de rol van Gunpowder. Hij is een personage dat zijn roots heeft in de comics en hij wa sal kort in het eerste seizoen te zien (gespeeld door een ander acteur). In de comics hoort ui bij de groep Teenage Kix, en kan hij onder meer vuur ademen.

Doordat hij voor de NRA werkt, is hij een belangrijke toevoeging voor het bedrijf. Verder is Villaneuva te zien als Supersonix (het ex-vriendje van Starlight) en Wechsler speelt de rol van Blue Hawk.

Het is onduidelijk welke krachten de twee krijgen, of in hoeverre zij een stand-in voor een andere held zullen zijn. Misschien krijgen ze wel een plek in de geschiedenislessen van de serie? Het is nog niet duidelijk wanneer The Boys verder gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-schurk Boba Fett is snel terug
Series / Nieuws

'Star Wars'-schurk Boba Fett is snel terug

The Book of Boba Fett is niet de eerste serie waarin de schurk terugkeert.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het personage Boba Fett keert hoe dan ook in december terug in de serie The Book of Boba Fett op Disney+. Maar er zit meer aan te komen, blijkt nu.

Een van de supervising directors, Brad Rau, hint ernaar dat Boba Fett mogelijk te zien is in Star Wars: The Bad Batch. Het verhaal van die serie draait om een gemuteerde groep elite-klonen die besluiten verschillende missies op zich te nemen.

Boba Fett
Boba Fett keert dus in december terug in een heel eigen serie. Maar het personage van acteur Temuera Morrison gaat een grotere toekomst tegemoet lijkt het zo.

Screen Rant sprak met Rau en vroeg hem of het mogelijk is dat Boba Fett in de serie te zien zal zijn. Daarop zei hij:

"Nou ja, wat zeker is, is dat in de tijdlijn, Boba Fett op dat moment in leven is. Dat is, kan ik zo wel zeggen, zeker het geval."

Het is dus niet helemaal zeker dat Boba Fett in de serie te zien zal zijn, maar het zou wel goed kunnen. Ooit wilde Lucasfilm premiejager Cad Bane en Fett het tegen elkaar op laten nemen. Wie weet kan dat in de serie?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer gehint voor Child's Play-serie 'Chucky'
Series / Nieuws

Terugkeer gehint voor Child's Play-serie 'Chucky'

Jennifer Tilly keert weer terug in de Child's Play die bouwt op de originele films.

Even geleden verscheen er een eigenlijk nog niet eens zo slechte reboot van de bekende Child's Play-filmreeks in de bioscopen. De film deed alles anders, maar dit betekent niet dat de originele reeks ophoudt te bestaan.

De Child's Play-reeks van bedenker Don Mancini gaat namelijk verder als tv-serie op de Amerikaanse zenders Syfy en USA Network. De serie is een prequel voor een nog te verschijnen achtste film in de reeks en logischerwijs doet de serie niks met de rebootfilm uit 2019.

Terugkeer van Jennifer Tilly
En als Chucky terugkeert, dan moet Tiffany Valentine uiteraard ook terugkeren. Het personage van Jennifer Tilly gaat haar opwachting maken in een terugkerende rol, maar zal geen hoofdrol hebben. Tilly teast hieronder haar comeback.

De opnames voor de serie moeten over een paar weken zijn afgerond om nog in 2021 te starten. Brad Dourif spreekt weer de stem van Chucky in en er zijn ook rollen voor onder meer Zackary Arthur als Jake Webber, Teo Briones als Junior Webber en Alyvia Alyn Lind als Lexy Taylor.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden uit 'Loki' met de opvallende schurk
Series / Nieuws

Nieuwe beelden uit 'Loki' met de opvallende schurk

De Marvel-serie van Disney+ heeft nu twee hoofdpersonages, Loki en Sylvie.

In de tweede aflevering van Loki zagen we al een opvallend nieuw personage. In de laatste drie afleveringen krijgen we waarschijnlijk nog veel van haar te zien. Let op: SPOILERS!

In een nieuwe video van Disney+ krijgen we meer te weten over het personage Sylvie van actrice Sophia Di Martino, een "Variant" van de semi-Marvel schurk Loki van Tom Hiddleston.

Loki: Meet Sylvie Featurette
Hieronder zie je de video Meet Sylvie Featurette. Er zijn veel beelden uit en onderbouwing van aflevering drie Lamentis. Maar je ziet ook wat snelle flitsen uit aankomende afleveringen, en dan vooral van Sylvie. Je ziet haar zelfs als jong meisje op het moment dat ze arriveert bij de Time Variance Authority.

In de video komen beide acteurs aan het woord, maar ook regisseur Kate Herron vertelt over het opvallende personage. Volgende week woensdag volgt aflevering vier op Disney+,




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Turner & Hooch' serie: binnenkort op Disney+
Series / Trailer

Trailer 'Turner & Hooch' serie: binnenkort op Disney+

Josh Peck en een andere Beasley the Dog zijn Scott Turner en Hooch.

Even geleden zagen we al de vervangers van Tom Hanks en Beasley the Dog, die te zien zullen zijn in de Disney+ serie Turner & Hooch. Nu hebben we de eerste trailer voor de buddy cop actiekomedieserie.

In de tv-versie van Turner & Hooch zijn het Josh Peck en een andere Beasley the Dog die Scott Turner Jr. en Hooch spelen. De eerste aflevering is geregisseerd door McG, bekend van films als Terminator Salvation (2009) en The Babysitter (2017).

Eerste trailer Turner & Hooch
In Turner & Hooch erft U.S. Marshal Scott Turner een weerbarstige hond genaamd Hooch die mogelijk de partner wordt die hij nodig heeft. Samen met de rest van de familie ontdekken ze dat de dood van Scotts vader misschien niet toevallig was.

Vanaf 21 juli start Turner & Hooch op Disney+ en de eerste aflevering heet "Forever and a Dog". Hieronder de trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo start 'The Walking Dead' seizoen 11 met 'Acheron: Part 1' en '2'
Series / Nieuws

Zo start 'The Walking Dead' seizoen 11 met 'Acheron: Part 1' en '2'

De aftrap vindt plaats met een dubbele aflevering met de titel Acheron: Part 1 en 2.

Het duurt nu echt niet lang meer voor het laatste seizoen van The Walking Dead af trapt. In augustus keert de zombieserie terug met een lang elfde seizoen en nu is duidelijk waar de eerste twee afleveringen over gaan.

Die afleveringen verschijnen allebei op 22 augustus en heten Acheron: Part 1 en Acheron: Part 2. Hieronder de door AMC vrijgegeven synopsissen.

Acheron: Part I: Terugkerend naar Alexandrië van een kritieke voedselmissie, realiseert de groep zich dat het niet genoeg is. Maggie stelt een nieuw plan voor, een mogelijke zelfmoordmissie. Wat welke keuze hebben ze? Ze moeten meer voedsel vinden zodat alle mensen kunnen overleven en Alexandrië efficiënt kunnen herbouwen. Als ze dat niet doen, valt Alexandrië. Eenmaal op de weg barst een hevige storm los en dwingt hen ondergronds in een metrotunnel. Terwijl de achterdocht toeneemt, ontstaat er chaos.

De terreur is meedogenloos terwijl onze mensen een glimp krijgen van wat Maggie en haar groep hebben doorstaan "‹"‹voordat ze terugkeerden naar Alexandrië. Ondertussen worden degenen die door de vreemde soldaten zijn gevangengenomen, verplaatst naar een andere geheime locatie.

Acheron: Part II: De groep ontdekt dat een lid niet in veiligheid is gekomen in de metro. Omringd door Walkers is het een gegarandeerde doodswens om terug de tunnel in te gaan om de persoon te zoeken. Alle ogen zijn gericht op Negan. Het is niet langer 'No Man Left Behind'. Het motto is nu 'We Keep Going'. Met nog maar heel weinig munitie en energie over, moet de groep zich voorbereiden op de komst van de Walkers die een weg de metro in hebben gevonden.

Ondertussen is Daryl in zijn eigen intense helse situatie belandt en probeert Dog te vinden. Hij vindt meer dan hij had verwacht. Yumiko daagt het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die haar toekomst en die van Eugene, Ezechiël en Princess bedreigt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yes! 'Supernatural' krijgt een spin-off serie
Series / Nieuws

Yes! 'Supernatural' krijgt een spin-off serie

The Winchesters wordt een prequelserie en Jensen Ackles is terug.

Even geleden werd de serie Supernatural afgerond met het vijftiende seizoen. Nu wordt duidelijk dat er een prequel komt en deze krijgt de titel The Winchesters. De nadruk komt op de ouders van Sam en Dean te liggen.

De prequelserie ziet ook Jensen Ackles terugkeren. De acteur, in Supernatural speelt hij Dean Winchester, zal ook terugkeren. Hij treedt op als producent en zal te horen zijn als de 'verteller'.

Wereldreddend liefdesverhaal
"Voor Sam en Dean waren er John en Mary", luidt de eerste synopsis. "Verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester, is The Winchesters het epische, onvertelde liefdesverhaal van hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld."

Het is nog onduidelijk welke acteur de rollen van John en Mary gaan spelen. In Supernatural speelde Jeffrey Dean Morgan de rol van John en Samantha Smith was te zien als Mary. Aangezien de serie terug de tijd in gaat, is de kans groot dat er andere acteurs worden aangetrokken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix zet weer na 1 seizoen een punt achter een serie
Series / Nieuws

Netflix zet weer na 1 seizoen een punt achter een serie

De serie #BlackAF krijgt alsnog geen tweede seizoen van Netflix, waarmee de serie zich bij een trend voegt.

Netflix geeft geen tweede seizoen aan #blackAF. Dat wil niet zeggen dat het verhaal van de serie helemaal voorbij is. Er kan mogelijk een film komen.

#blackAF is een mockumentary van Black-ish-bedenker Kenya Barris. Daarin zien we een fictieve versie van Barris, die ook meteen de hoofdrol speelt. Hij zoekt een weg in een zwarte familie van 'nieuw geld', die probeert zich goed in te passen in de wereld.

Tweede seizoen
In juni 2022 besloot Netflix een tweede seizoen te bestellen. Dat gaat echter niet meer door. Waarom precies is niet duidelijk.

Barris wil wel doorgaan met de serie, en denkt aan de mogelijkheid er een filmfranchise van te maken als National Lampoon's Vacation. Deadline weet te melden dat Barris nu in "vroege gesprekken" met Netflix is om dit mogelijk te maken.

Het cancellen van het tweede seizoen zou goed te maken kunnen hebben met de coronapandemie, maar mogelijk ook met een keuze van Barris en Netflix samen. De twee zouden het eens kunnen zijn met het idee dat er beter een film kan komen dan een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit brengt 'The Handmaid's Tale' seizoen 5
Series / Nieuws

Dit brengt 'The Handmaid's Tale' seizoen 5

The Handmaid's Tale gaat vermoedelijk volgend jaar door op Hulu en op Videoland.

Actrice Ann Dowd vertelt over de toekomst van haar personage, Aunt Lydia, in The Handmaid's Tale. Ze heeft een rol in het vijfde seizoen.

The Handmaid's Tale begon in 2017 en was een Hulu Original. De serie werd gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1985 en biedt sociaal commentaar, geweldig acteerwerk en ziet er vaak heel gruwelijk uit.

Seizoen 5 en Aunt Lydia
In een interview met The Hollywood Reporter, ging Dowd in op het vijfde seizoen en wat ons te wachten staat voor haar vreeswekkende personage Aunt Lydia.

"Het zou mij niet verbazen als ze met het vernieuwde zelfvertrouwen van iemand die haar plek weer gevonden heeft de wereld in stapt. Zal ze wat zachter worden? Ik denk dat ik in een van de scripts las dat de rebellen niet zo breed verspreid zijn tussen de Handmaids," vertelt Dowd.

"De Junges en Moiras, dat niveau, is er niet meer. Ik denk niet dat Lydia een probleem zal hebben bij het vinden en zoeken van orde."

Overigens kocht Hulu ook de rechten op het boek The Testaments, het vervolg op The Handmaid's Tale en dus krijgen we meer te zien. Lydia is in dat boek een van de hoofdpersonen. Haar rol zal in de toekomst dus vermoedelijk alleen maar groeien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk eens details over de volgende Netflix gameverfilming
Series / Nieuws

Eindelijk eens details over de volgende Netflix gameverfilming

Splinter Cell klinkt wel heel erg gaaf en komt snel naar Netflix.

Netflix werkt aan een serie gebaseerd op de Splinter Cell-games. De serie zal een andere kant van protagonist Sam Fisher laten zien.

De gamefranchise begon in 2002, met (beperkte) bemoeienis van Tom Clancy. Er verschenen zeven games, en Clancy schreef zeven boeken over Fisher. En dan komt er ook nog een VR-game aan in de franchise. Duidelijk is dat deze dus zeer succesvol kan zijn en dus is het niet gek dat Netflix er een nieuwe serie voor ontwikkelt.

Eerste details
De serie Splinter Cell komt voort uit een deal van Netflix en Ubisoft. In het kader daarvan ontwikkelen ze drie series, waaronder Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix en Far Cry. En dan is er Splinter Cell.

Die krijgt acht afleveringen en wordt gemaakt door Derek Kolstad.

Variety meldt nu op basis van een gesprek met Helene Juguet en Hugo Revon van Ubisoft, dat de serie "nieuwe kanten" van Fisher moet laten zien.

"We blijven zo dicht mogelijk bij het bronmateriaal, en zorgen ervoor dat onze schrijvers, en onze art en visual teams zich echt onderdompelen in het DNA van de game," aldus Juguet. "Onze creatieve licentie draait niet om het opnieuw uitvinden van wat we al verteld hebben. Maar eerder in het bekijken van deze werelden via een andere bril."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' vindt belangrijke nieuwe hoofdrolspeler voor seizoen 19
Series / Nieuws

'NCIS' vindt belangrijke nieuwe hoofdrolspeler voor seizoen 19

We horen vandaag dat NCIS een nieuw castlid heeft voor zijn negentiende seizoen.

Gary Cole heeft officieel getekend voor het negentiende seizoen van NCIS. Hij is geen vervanger voor Mark Harmons Gibbs, die niet terug zal keren.

De CBS-serie bracht met het achttiende seizoen het einde voor twee personages die al lang een belangrijke rol hadden: Jack Sloane en Ellie Bishop. De baas van het team, Gibbs, zit met verlof en de serie ging dan ook verder zonder hem. In het universum van de serie had hij zijn dood in scène gezet om een verdachte te onderzoeken.

Nieuwe hoofdrolspeler
TVLine meldt nu dat acteur Gary Cole getekend heeft voor de serie. Cole dient niet als vervanger van Gibbs en zal de rol van Alden Park van de FBI spelen. Wel heeft hij een vaste rol in de toekomst.

Acteur Harmon, die dus de rol van Gibbs speelt, blijft te zien in de serie. Wel zal zijn bemoeienis redelijk beperkt zijn voor dit negentiende seizoen. Overigens laat CBS ook weten dat Katrina Law als Jessica Knight terugkeert.

Er is nog geen frame opgenomen, maar volgens de makers "wordt dit nu al een van de beste seizoenen tot nu toe. Met het negentiende seizoen hebben we nieuwe personages en verhalen om te vertellen, die nieuwe energie blazen in de wereld waar we de afgelopen 400 afleveringen van zijn gaan houden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Stories' is enorm creepy
Series / Trailer

'American Horror Stories' is enorm creepy

We hebben nieuwe beelden van de serie American Horror Stories voor je vandaag.

De nieuwe spin-off van American Horror Story, American Horror Stories, heeft een behoorlijk creepy trailer gekregen. Onderaan dit bericht kan je die bekijken.

De serie is een spin-off van American Horror Story dat in 2011 van start ging op televisiezender FX. Met de jaren volgde de serie heel wat verschillende verhalen, elk seizoen weer: van een gesticht in de jaren zestig tot een moderne cultus. En na tien seizoenen mag maker Ryan Murphy aan de slag met een nieuwe serie.

Eerste beelden
Het eerste seizoen van American Horror Stories krijgt afleveringen van elk een uur, die helemaal op zichzelf komen te staan. Een van de afleveringen is geregisseerd door Sarah Paulson, die regelmatig betrokken is geweest.

American Horror Stories is vanaf 15 juli te zien op FX op Hulu en kreeg al een hele rits teasers. Vandaag is er nog eentje, die laat zien dat de Rubber Man terugkeert.

Hem zagen we al eens in het eerste seizoen van de serie, Murder House en later in andere seizoenen. De nieuwe trailer laat zien dat een Rubber Woman de kijker naar het Murder House leidt, waar elke kamer weer andere horror van de originele serie bevat. "Angst krijgt een nieuwe vorm", lezen we:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we wanneer 'Sex Education' verder gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Sex Education' verder gaat

Netflix heeft onthuld wanneer we weer van meer Sex Education kunnen genieten.

Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de serie Sex Education zijn derde seizoen online slingert. Dat moment komt direct na de zomer!

Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Derde seizoen
In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff's succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie's pleegmoeder Anna.

De cast van Sex Education bestaat verder uit vertrouwde gezichten als Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar en Jim Howick.

De serie is geschreven en gecreëerd door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het schrijversteam wordt aangevuld door Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey en Alice Seabright, met ondersteuning van Jodie Mitchell. Het derde seizoen wordt geregisseerd door Ben Taylor en Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor en Jamie Campbell zijn als executive producers verbonden aan de serie.

Sex Education seizoen 3 is vanaf 17 september wereldwijd te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.