'The Boys' vindt een aantal nieuwe supes

'The Boys' vindt een aantal nieuwe supes

Het derde seizoen van The Boys krijgt een hele rits nieuwe supes op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 25 juni 2021 om 12:14

De productie is in volle gang voor het derde seizoen van Amazon-serie The Boys. Fans weten al dat Jensen Ackles zijn debuut in de serie maakt als Soldier Boy.
Maar Ackles is zeker niet de enige nieuwe Supe. Volgens Entertainment Weekly zijn er drie nieuwe castleden toegevoegd, die ook meteen een rol van een Supe spelen: Sean Patrick Flannery, Nick Wechsler, en Miles Gaston Villanueva.

Nieuwe Supes
Flannery speelt volgens EW de rol van Gunpowder. Hij is een personage dat zijn roots heeft in de comics en hij wa sal kort in het eerste seizoen te zien (gespeeld door een ander acteur). In de comics hoort ui bij de groep Teenage Kix, en kan hij onder meer vuur ademen.

Doordat hij voor de NRA werkt, is hij een belangrijke toevoeging voor het bedrijf. Verder is Villaneuva te zien als Supersonix (het ex-vriendje van Starlight) en Wechsler speelt de rol van Blue Hawk.

Het is onduidelijk welke krachten de twee krijgen, of in hoeverre zij een stand-in voor een andere held zullen zijn. Misschien krijgen ze wel een plek in de geschiedenislessen van de serie? Het is nog niet duidelijk wanneer The Boys verder gaat.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Amazon Prime Video, The Boys, Amazon

Populair nieuws