search
Komt Netflix na 'The Witcher' met nog een game-serie?
Series / Nieuws

Komt Netflix na 'The Witcher' met nog een game-serie?

Netflix zou mogelijk een serie rond Mass Effect willen ontwikkelen en dat wordt interessant.

Netflix zet duidelijk flink in op de productie van games. Daarvan zijn er zoveel, dus dat het bedrijf daar op wil inzetten is niet heel gek.

Nu horen we het gerucht dat Netflix van plan zou zijn om een serie te maken op basis van de Mass Effect-games. Het is niet zeker wat voor serie het wordt, maar wellicht wordt het - net als een aantal andere gameverfilmingen van Netflix - een animatieserie.

Mass Effect
Het gerucht gaat dat Netflix van plan is om een serie te maken die draait om Commander Shepard uit de games. Zijn verhaal zagen we zich ontvouwen in de eerste drie games van de franchise.

In de games onderzoekt hij galactisch terrorisme samen met een aantal andere leden van de Alliance. Intrigerend is dat het gerucht gaat dat Netflix een interactieve ervaring zou willen maken van de serie, waarin je het geslacht en de klasse van de protagonist zou kunnen kiezen.

Hoe dan ook is er nog niets bevestigd op dit moment. Wel gaat het gerucht al enige tijd dat Henry Cavill getekend zou hebben voor de rol van Shepard in een Mass Effect-film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen