search

Ons nieuws van zaterdag 26 juni 2021

Trailer Star Wars-serie 'The Bad Batch' toont actie met Clone Force 99
Series / Nieuws

Trailer Star Wars-serie 'The Bad Batch' toont actie met Clone Force 99

De Star Wars-serie startte op 4 mei dit jaar en er verschijnen nog een aantal afleveringen.

Begin mei dit jaar startte op Disney+ de nieuwe Star Wars-animatieserie The Bad Batch. Ondertussen zijn er al negen afleveringen verschenen en er moeten er nog vijf verschijnen. Nu is er een Mid-Season Sneak Peek.

De animatieserie The Bad Batch gaat over de Clone Force 99, ook wel bekend als The Bad Batch. Het is een groep van elite clone troopers met genetische mutaties. In de nasleep van de Clone Wars banen ze zich een weg door een steeds veranderend sterrenstelsel.

Mid-Season Sneak Peek
Hieronder zie je de Mid-Season Sneak Peek voor The Bad Batch van bedenker Dave Filoni die met de animatieserie zowel een vervolg op als een spin-off van de serie Star Wars: The Clone Wars opleverde.

Er verschijnen nu nog dus vijf afleveringen en de tiende aflevering debuteert volgende week vrijdag. In de serie hoor je stemmen van onder meer Dee Bradley Baker, Archie Panjabi en Michelle Ang. Check hieronder de gave Sneak Peek.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-ster Jared Padalecki kwaad na horen spin-off plannen
Series / Nieuws

'Supernatural'-ster Jared Padalecki kwaad na horen spin-off plannen

Jared Padalecki hoort het nieuws over de spin-off The Winchesters via Twitter.

Deze week werd duidelijk dat er wordt gewerkt aan de prequelserie The Winchesters op de succesvolle bovennatuurlijke serie Supernatural die nog redelijk recent werd afgesloten met het vijftiende seizoen.

Voor The Winchesters keert hoofdrolspeler Jensen Ackles terug. Hij zal de als Dean Winchester de verteller zijn tijdens de serie die zich zal focussen op de ouders van Dean en Sam Winchester. Jared Padalecki, die Sam speelde in Supernatural, reageerde geschokt op het nieuws.

Padalecki geschokt na horen spin-off plannen
Padalecki laat via Twitter weten dat hij het nieuws via Twitter heeft moeten vernemen. Hij feliciteert Ackles, maar vindt het wel jammer dat er helemaal geen rol voor Sam Winchester is. Onderstaande liet hij weten via Twitter.

"Dude. Ik ben blij voor je. Ik wou dat ik hier op een andere manier eerder over hoorde dan nu via Twitter. Ik ga zeker kijken, maar baal dat Sam Winchester er helemaal niets mee te maken heeft," is de reactie van Padalecki.

Ondertussen zou alles weer koek en ei tussen de betrokken, maar toch wel vreemd dat Padalecki dergelijk nieuws na vijftien seizoenen via Twitter moet vernemen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe

Het was een heerlijke en behoorlijk drukke week op Netflix. Check hier wat nieuw is.

Deze week is het weer goed nieuws voor mensen met een Netflix-abonnement. De serie The Last Kingdom krijgt eindelijk zijn vierde seizoen en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de gave avonturen van Uhtred!

Rick and Morty (S05E01): Een drukke avond in huize Smith, want Ricks aartsvijand komt op bezoek en Morty nodigt een meisje uit. Dan gebeurt er nog van alles met een portaal in de garage.

Legends of Tomorrow (S06E07): Bishop bezorgt Sara een onaangename verrassing. Behrad leidt het team terug naar het Londen van 1970 op een 'halfgare' preventieve reddingsmissie.

Too Hot to Handle (S02E04): Een nieuwe dag breekt aan, en Lana onthult Emily en Cams resultaten van de nacht. Twee nieuwe spelers doen onbewust mee aan het spel - en zorgen voor serieuze jaloezie.

The Flash (S07E14): Als Ultraviolet terugkeert naar Central City, is Allegra vastbesloten haar nichtje op te sporen en haar van gedachten te doen veranderen.

The Last Kingdom seizoen 4: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walking Dead'-actrice wordt superheld in 'The Boys' seizoen 3
Series / Nieuws

'Walking Dead'-actrice wordt superheld in 'The Boys' seizoen 3

Opnieuw een interessante toevoeging aan de cast van een van de populairste series van het moment.

Laurie Holden, een actrice die we kennen van series als The Walking Dead en The X-Files, maar ook films als Silent Hill en The Mist, heeft een belangrijke rol gescoord in Amazon-serie The Boys.

Holden zal de rol spelen van een superheld genaamd Crimson Countess. Het is onduidelijk wat haar krachten precies zullen zijn.

Een hoop nieuwkomers
Afgelopen week werd al aangekondigd dat ook Gaston Villaneuva (Law & Order True Crime) mee zal spelen als Supersonic, Sean Patrick Flanery (The Boondock Saints) te zien zal zijn als Gunpowder en Nick Wechsler (Revenge) als Blue Hawk.

De drie laatstgenoemde helden werden speciaal voor de serie bedacht. Alle vier deze acteurs zullen te zien zijn naast nieuwkomer Jensen Ackles als Soldier Boy en terugkerende acteurs als Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Erin Moriarty en Antony Starr.

Het is nog onduidelijk wanneer we het derde seizoen van The Boys precies kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt Netflix na 'The Witcher' met nog een game-serie?
Series / Nieuws

Komt Netflix na 'The Witcher' met nog een game-serie?

Netflix zou mogelijk een serie rond Mass Effect willen ontwikkelen en dat wordt interessant.

Netflix zet duidelijk flink in op de productie van games. Daarvan zijn er zoveel, dus dat het bedrijf daar op wil inzetten is niet heel gek.

Nu horen we het gerucht dat Netflix van plan zou zijn om een serie te maken op basis van de Mass Effect-games. Het is niet zeker wat voor serie het wordt, maar wellicht wordt het - net als een aantal andere gameverfilmingen van Netflix - een animatieserie.

Mass Effect
Het gerucht gaat dat Netflix van plan is om een serie te maken die draait om Commander Shepard uit de games. Zijn verhaal zagen we zich ontvouwen in de eerste drie games van de franchise.

In de games onderzoekt hij galactisch terrorisme samen met een aantal andere leden van de Alliance. Intrigerend is dat het gerucht gaat dat Netflix een interactieve ervaring zou willen maken van de serie, waarin je het geslacht en de klasse van de protagonist zou kunnen kiezen.

Hoe dan ook is er nog niets bevestigd op dit moment. Wel gaat het gerucht al enige tijd dat Henry Cavill getekend zou hebben voor de rol van Shepard in een Mass Effect-film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster blijkt uit het vliegtuig gezet te zijn
Series / Nieuws

'Arrow'-ster blijkt uit het vliegtuig gezet te zijn

Stephen Amell, die we kennen als de Green Arrow, werd uit een vliegtuig gezet.

Voormalig Arrow-acteur Stephen Amell kwam op behoorlijk negatieve wijze in het nieuws deze week. Hij zou uit een vliegtuig gezet zijn.

TMZ claimde dat de acteur "dronken overkwam" toen hij in een vliegtuig van Delta tussen Austin en Los Angeles zat. Hem zou meermaals gevraagd zijn om zijn stemgeluid te verlagen en toen hij dat niet genoeg deed, werd de acteur gedwongen uit het vliegtuig gezet volgens TMZ. Het verhaal zit wat anders in elkaar, horen we nu.

Wel eruit gehaald
Amell besloot nadat het nieuws naar buiten kwam, het incident zelf maar toe te lichten op sociale media. De acteur meldde op Twitter wat er gebeurd was.

Hij bleek vooropgesteld inderdaad ruzie te hebben met zijn vrouw Cassandra Jean Amell. Toen de acteur gevraagd werd het vliegtuig te verlaten, ging hij daarmee akkoord en verliet hij het meteen.

"Mijn vrouw en ik kregen maandagmiddag ruzie tijdens een Delta-vlucht van Austin naar LA. Mij werd gevraagd mijn stemgeluid te verlagen en dat deed ik. Zo'n tien minuten later werd mij gevraagd de vlucht te verlaten en dat heb ik meteen gedaan. Ik ben niet gedwongen verwijderd."

Amell geeft aan dat hij zijn emoties de overhand liet nemen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk details over de eerstvolgende 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Eindelijk details over de eerstvolgende 'Star Wars'-serie

Star Wars: The Book of Boba Fett belooft heel interessant te worden als we dit zo lezen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het simpele feit dat The Book of Boba Fett omschreven wordt als seizoen 2.5 van The Mandalorian maakt het al vrij waarschijnlijk dat we oude bekenden zien terugkeren. Daar lijkt het steeds meer op.

Er zijn nog geen castleden officieel onthuld, naast de antiheld van Temuera Morrison en Ming-Na Wen's Fennec Shand. Maar de laatste tijd komt er steeds meer nieuws naar buiten. Zo weten we dat Robert Rodriguez een aantal afleveringen regisseert, en dat Jon Favreau en Dave Filoni zich bij hem voegen als uitvoerend producent.

Terugkerende personages
Nu horen we wederom dat Din Djarin (Pedro Pascal), Cobb Vanth (Timothy Olyphant) en Greef Karga (Carl Weathers) mogelijk allemaal terugkeren in de serie. En naast hen zouden nog eens drie grote namen te zien zijn.

Volgens een nieuw gerucht zijn namelijk Luke Skywalker en zijn nieuwe vriendje Grogu, evenals Grand Admiral Thrawn in de serie te zien.

Hoe zij precies binnen het verhaal (waarin Boba Fett zich een nieuwe positie heeft veroverd als misdaadheer van Tatooine) passen is niet zeker. Maar we weten dat Thrawn uiteindelijk in het universum debuteert en een van de grote schurken wordt. Wie weet dat hij dus echt straks zijn debuut maakt in deze serie van Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende onthullingen in finale 'The Blacklist' seizoen 8
Series / Nieuws

Schokkende onthullingen in finale 'The Blacklist' seizoen 8

Actrice Megan Boone zal na meer dan 150 afleveringen niet meer in de serie te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van seizoen 8 van The Blacklist zat vol met grote onthullingen. Megan Boone, een van de hoofdrolspelers, heeft de serie nu definitief verlaten, waarmee het verhaal van Elizabeth 'Liz' Keen tot een einde komt.

Het verhaal van Liz zat in seizoen 8 vol met twists: haar moeder Katarina was blijkbaar vermoord door Raymond 'Red' Reddington (James Spader) nadat zij en Liz geheimen ontrafelden over Reds verleden. Als wraakactie zette Red Liz op de 'Blacklist' om opgejaagd te worden door haar eigen FBI-collega's.

Arme Liz
In de tweedelige finale van The Blacklist seizoen 8 zagen we hoe Liz Keen en Red crimineel Neville Townsend wisten te verslaan, maar niet konden ontkomen aan de dreiging die Townsend gepland had staan.

Na een reeks andere onthullingen loopt alles mis: Liz twijfelt wanneer ze haar vijand in het vizier heeft, en wordt neergeschoten door Townsends rechterhand Vandyke (Lukas Hassel). Red kan alleen maar toekijken hoe Liz overlijdt.





Alle grote vragen die er waren over Liz zijn beantwoord in deze laatste afleveringen, maar desalniettemin blijven er genoeg verhaallijnen over om verder uit te diepen in een negende seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster over deze zéér controversiële scène
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster over deze zéér controversiële scène

Lena Headey vertelt over een wel heel controversieel moment in Game of Thrones.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen tijd kwam Game of Thrones in opspraak. Actrice Hannah Waddingham speelde de rol van Septa Unella, een personage dat zwaar gemarteld werd door Cersei Lannister van Lena Headey.

In een interview gaat Headey in op de scène, waar Waddingham recent over vertelde dat ze gedurende een urenlange shoot behoorlijk gemarteld werd. Ze werd namelijk echt gewaterboard.

Hoe was dat?
Headey vertelde over de tien uur durende opnames van de scène, waarin Unella vastgebonden wordt aan een tafel. Cersei waterboardt haar, en nu vertelt Headey hoe dat was.

"Ze had het echt verschrikkelijk toen we die scène opnamen. Ik houd van Hannah, ze is echt een van mijn favoriete mensen."

"Het was echt een enorm zware dag. Mensen hebben verschillende grenzen en gaan tot verschillende plekken. En sommige mensen zeggen: 'Ik wil verdomme niet dat je mij in die positie zet'. Ik respecteer je grenzen volledig, maar Hannah was echt een soldaat. Ze kreeg zoveel pruimensap in haar gezicht toen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' moet dit vooral niet gaan doen volgens Lou Ferrigno
Series / Nieuws

'She-Hulk' moet dit vooral niet gaan doen volgens Lou Ferrigno

De acteur die ooit als eerste de Hulk speelde, heeft een duidelijke en uitgesproken mening.

Lou Ferrigno gelooft dat Disney+ in de aankomende She-Hulk-serie vooral niet te veel visuele effecten met de computer moet maken. Hij zou het waarderen als de serie meer praktisch van aard is.

De rol van de Hulk werd al in 1977 door Lou Ferrigno gespeeld en in de jaren daarna onder meer door Eric Bana, Edward Norton en nu door Mark Ruffalo. In 2022 krijgen we bovendien een serie rond het beroemde nichtje van She-Hulk, Jennifer Walters.

Tien afleveringen
De serie krijgt maar liefst tien afleveringen en brengt Tatiana Maslany naar het Marvel-universum. Ook keert Tim Roth terug als Emil Blonsky, ofwel Abomination.

Tijdens een interview met Too Fab vertelde Lou Ferrigno dat hij het geweldig vindt dat er een serie komt. Maar: "er ligt tegenwoordig te veel nadruk op CGI. Dus het moet terugkeren met goede verhalen. Daarom kijken mensen nog altijd The Hulk, decennia nadat ik die rol speelde."

"Ik denk dat het een goed idee is, maar ook dat we iets minder special effects moeten gebruiken. Des te authentieker en organischer een personage kan zijn, des te geloofwaardiger het is. We hebben het zien werken voor veel films, denk maar aan Star Wars, maar als je te veel CGI hebt, dan wordt het verwarrend."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doodt 'Star Wars: The Bad Batch' een hoofdpersoon?
Series / Nieuws

Doodt 'Star Wars: The Bad Batch' een hoofdpersoon?

Star Wars: The Bad Batch lijkt nergens voor terug te schrikken en dat belooft wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gaan er hoofdpersonen dood in Star Wars: The Bad Batch? Alles lijkt mogelijk te zijn in de serie op streamingdienst Disney+.

Producent Brad Rau sprak met de site Screen Rant over de toekomst van de serie. En die blijkt mogelijk minder mooi dan je op het eerste gezicht zou denken. Sterker nog: dode hoofdpersonen lijken een mogelijkheid.

Star Wars: The Bad Batch
De serie Star Wars: The Bad Batch draait om een team van klonen genaamd Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair die allemaal na Order 66 een nieuw leven moeten zoeken. Zou een van hen het einde niet levend kunnen halen?

Precies daar sprak Rau, de producent van de serie, over met de site Screen Rant. En zijn antwoord is behoorlijk opvallend.

"Je maakt me nog verdrietig! Ik bedoel, het interessante aan deze personages is dat ze bekend zijn en toch hebben we als fans niet al te veel van hen gezien," begon Rau.

"Ik denk dat waar het met hen heen zal gaan nog besloten moet worden. Vanuit het perspectief van de kijker is dat heel krachtig. Natuurlijk kan je een sterk en dramatisch verhaal vertellen, zelfs als je weet waar het heen zal gaan met een personage. Maar als je het eindpunt niet kent, zorgt dat voor heel veel kansen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit wanneer de opnames van 'Star Wars: The Acolyte' beginnen?
Series / Nieuws

Is dit wanneer de opnames van 'Star Wars: The Acolyte' beginnen?

De nieuwe Star Wars-serie voor streamingdienst Disney+ lijkt er sneller te komen dan gedacht.

Het Star Wars-universum wordt de komende jaren op interessante manieren verder uitgebreid. Een van de projecten waarmee dat gebeurt is Star Wars: The Acolyte, een nieuwe live-action serie die zich in de laatste jaren van het High Republic-tijdperk afspeelt.

Eerder werd al bevestigd dat Leslye Headland (Russian Doll) is ingehuurd als showrunner van de serie, maar verdere details werden tot nu toe angstvallig geheimgehouden.

Nu lijkt het er echter op dat bekend is geworden wanneer de opnames van de mysterieuze serie beginnen. Volgens Discussing Film zou dit zijn in februari 2022 in Londen. De bedoeling is dat de 'Volume'-technologie, die eerder werd gebruikt bij The Mandalorian en Marvel-films, ook bij deze serie gebruikt zou worden.

Een unieke hoofdrolspeler
Ook zou het zo zijn dat het castingproces voor de film is begonnen en dat LucasFilm een gekleurde dame zoekt voor de hoofdrol in de serie. The Acolyte moet een mystery-thriller worden waarin de schaduwachtige geheimen en Dark Side-krachten in de High Republic worden onderzocht.

Star Wars: The Acolyte zal waarschijnlijk pas ergens in 2023 te streamen zijn via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ kwam met 5 nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ kwam met 5 nieuwe series deze week

Check hier het hele nieuwe aanbod dat aan streamingdienst Disney+ is gedaan.

Vandaag zetten we de nieuwe series die aan Disney+ zijn toegevoegd op een rij. Het gaat om vijf series die nieuw zijn aan het aanbod. Check hier de nieuwe toevoegingen.

Loki (S01E03): Loki ontdekt de plannen van The Variant. Zijn eigen plannen zullen hun lot voor altijd veranderen.

Narco Wars (seizoen 1): Verken de opportunistische smokkelnetwerken in Latijns-Amerika en leer de machtige en meedogenloze kartels die ze runnen kennen.

Air Crash Investigation (seizoen 10-18): Deze serie kijkt naar de grootste vliegtuigongelukken van de geschiedenis en wat er mis is gegaan.

Pride (seizoen 1): Een zesdelige documentaireserie die kijkt naar de strijd voor gelijke rechten voor de LHBTI-gemeenschap in Amerika.

Raising Hope (seizoen 2-4): Jimmy wordt een alleenstaande ouder, nadat haar moeder (met wie hij een one-night stand had) in de dodencel belandt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.