'Arrow'-ster blijkt uit het vliegtuig gezet te zijn

Arrow-ster blijkt uit het vliegtuig gezet te zijn

Stephen Amell, die we kennen als de Green Arrow, werd uit een vliegtuig gezet.

Jim Pedd, 26 juni 2021 12:24

Voormalig Arrow-acteur Stephen Amell kwam op behoorlijk negatieve wijze in het nieuws deze week. Hij zou uit een vliegtuig gezet zijn.
TMZ claimde dat de acteur "dronken overkwam" toen hij in een vliegtuig van Delta tussen Austin en Los Angeles zat. Hem zou meermaals gevraagd zijn om zijn stemgeluid te verlagen en toen hij dat niet genoeg deed, werd de acteur gedwongen uit het vliegtuig gezet volgens TMZ. Het verhaal zit wat anders in elkaar, horen we nu.

Wel eruit gehaald
Amell besloot nadat het nieuws naar buiten kwam, het incident zelf maar toe te lichten op sociale media. De acteur meldde op Twitter wat er gebeurd was.

Hij bleek vooropgesteld inderdaad ruzie te hebben met zijn vrouw Cassandra Jean Amell. Toen de acteur gevraagd werd het vliegtuig te verlaten, ging hij daarmee akkoord en verliet hij het meteen.

"Mijn vrouw en ik kregen maandagmiddag ruzie tijdens een Delta-vlucht van Austin naar LA. Mij werd gevraagd mijn stemgeluid te verlagen en dat deed ik. Zo'n tien minuten later werd mij gevraagd de vlucht te verlaten en dat heb ik meteen gedaan. Ik ben niet gedwongen verwijderd."

Amell geeft aan dat hij zijn emoties de overhand liet nemen.


Lees meer over: Stephen Amell, Arrow, Arrowverse, Green Arrow

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws