Aankomende 'Halo'-serie krijgt weer een forse tegenslag te verwerken

'Halo' moet weer een tegenslag verwerken

De ambitieuze serie is al jaren in de maak, maar moet weer een tegenslag verwerken.

Jim Pedd, 27 juni 2021 om 10:09

Twee van de mensen die verbonden zijn aan Halo stappen op. Steven Kane en Kyle Killen doen dienst als showrunners van de serie, maar de twee stappen op na het eerste seizoen.
Hoewel dat een forse tegenslag voor de serie is, maakt Showtime in elk geval ook een tweede seizoen, lijkt te blijken uit de berichtgeving. De bronnen van Variety melden dat er achter de schermen heel wat drama gaande was.

Opgestapte showrunners
Killen vertrok dus al bij het project en zou dat gedaan hebben voordat de opnames vorig jaar van start gingen. Hij kon geen full-time showrunner verplichtingen op zich nemen, waarop Kane die rol op zich genomen heeft.

Maar de bronnen van Variety stellen dat Kane ook na het eerste seizoen vertrekt. Hij zal wel het project door de post-productie helpen, en keert dan dus niet terug voor een eventueel tweede seizoen.

Die toevoeging is natuurlijk behoorlijk interessant. Variety lijkt te speculeren en erop te wijzen dat een nieuw seizoen tot de mogelijkheden behoort. Vreemd is dat ook niet, gezien de populaire games waar de serie op gebaseerd wordt.
Bron: Variety

Lees meer over: Halo, Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Jen Taylor, Showtime

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws