Niet iedereen zal blij zijn met de 'Halo'-serie

Niet iedereen zal blij zijn met de 'Halo'-serie

Halo zal nieuwe dingen doen waar echt niet iedereen helemaal blij mee gaat zijn.

Jim Pedd, 15 maart 2021 om 08:07

De Halo-serie is al lang in de maak. Voor fans zal de serie misschien een beetje slikken zijn. Ze kijken er al lang naar uit, waardoor de hype hoe dan ook groot is.
Maar het lijkt erop dat de makers nu al mensen enigszins een pas op de plaats willen laten maken als het aankomt op hun torenhoge verwachtingen.

Niet iedereen zal tevreden zijn
Een van de producenten, Kiki Wolfkill, onthulde het een "interessante kwestie" te vinden om goed om te gaan met de hoge verwachtingen van de fans. "Hoe neem je hen mee in een ander perspectief?"

"Het lastige is dat je hun vorige reizen in de franchise moet respecteren, en de dingen waar mensen van zijn gaan houden een plek moet geven. Het is best een worsteling, soms zelfs meer dan een uitdaging. Dus als we ergens wat vrijheid voelen om iets nieuws te proberen of een personage net iets anders neer te zeggen, grijpen we die kans."

Tegelijk is het wat Wolfkill betreft wel gaaf om toegewijde fans te hebben. "Het is echt buitengewoon, die toewijding. Maar het is ook moeilijk omdat er zoveel perspectieven zijn. Je kan niet iedereen tevreden stellen en moet ook je eigen stem behouden."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Halo, Kiki Wolfkill, Showtime, Pablo Schreiber

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws