'Dexter'-acteur begrijpt alle haat voor het einde van de serie

'Dexter'-acteur begrijpt de haat voor het einde

Gelukkig gaat Dexter het nu op een andere manier goedmaken met het negende seizoen.

Jim Pedd, 27 juni 2021 om 10:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Showtime-serie Dexter die bleven tot het bittere eind, werden beloond met een seriefinale die behoorlijk slecht is ontvangen. Dat maakt het dan ook interessant voor die fans dat er een negende seizoen komt.
Dat negende seizoen moet Dexter een nieuw afscheid gunnen, eentje dat beter moet bevallen dan die van het vorige seizoen. Acteur Michael C. Hall snapt de kritiek allemaal ook wel.

Einde Dexter
In een nieuw interview vertelde Hall over de terugkeer naar het personage sinds de finale van de serie in 2013 te zien was. Hij was niet heel hard over het einde van het achtste seizoen, maar snapt het commentaar wel.

"Het is heel fijn," aldus de acteur over de terugkeer. "Ik denk dat de serie op een manier eindigde waar heel wat mensen heel boos van werden. Maar het zette wel de mogelijkheid voor ons op om terug te keren en te kijken wat er nou uiteindelijk gebeurd is met deze vent."

"Ik steun wat gebeurd is en de keuze die hij aan het einde maakte. Maar wat de uitvoer betreft, nou ja, volgens mij draaiden we op dat moment op de laatste restjes brandstof, dus ik snap het allemaal wel."

De opnames van het negende seizoen - dat tien afleveringen krijgt - duren nog vijf weken.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws