search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Black Lightning'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Black Lightning'

Het vierde seizoen verschijnt op 29 juni en is meteen het laatste van de reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is goed en slecht nieuws voor fans van de serie Black Lightning. Het goede nieuws is dat het vierde seizoen snel op Netflix staat. Het slechte nieuws is dat daarmee wel een einde komt aan de reeks.

De laatste aflevering van Black Lightning werd vorige maand nog uitgezonden door The CW. Pas wanneer het volledige seizoen door The CW is uitgezonden krijgt Netflix groen licht om de reeks aan haar aanbod toe te voegen. Dat is nu dus gebeurd.

Black Lightning gaat over Jefferson Pierce. Ondanks het feit dat hij er in het verleden op een zeker ogenblik voor heeft gekozen om zijn geheime identiteit vaarwel te zeggen liggen de kaarten nu plots helemaal anders.

Wanneer de dochter van Pierce wordt gerekruteerd door een plaatselijke misdaadbende wordt hij opnieuw een echte superheld die de strijd met het kwaad aan gaat.

Laatste seizoen
Black Lightning is er toch niet helemaal in geslaagd om te overtuigen. Dat blijkt eveneens uit de scores die ze krijgt op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB. Daar heeft de reeks op moment van schrijven een score van 6,1/10.

Ben jij een fan van Black Lightning? Dan kan je nog één keer genieten van het vierde en laatste seizoen op Netflix dat op 29 juni 2021 aan de streamingdienst zal worden toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen