search
Amazon Prime Video voegde deze 4 topseries nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze 4 topseries nieuw toe

We zetten vandaag de nieuwe toevoegingen van Amazon Prime Video voor je op een rij.

Deze week had Amazon Prime Video vier nieuwe series voor zijn aanbod. Waaronder het zevende en laatste seizoen van de serie Bosch. We zetten de nieuwe series op een rij.

Power (1 seizoen): Uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson presenteert "Power," een misdaaddrama over een nachtclubeigenaar die tevens de spil van een lucratief drugsimperium is.

Solos (1 seizoen): De zevendelige anthologieserie Solos verkent de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheid over wat het betekent om mens te zijn. De personages, gespeeld door acht van de beste acteurs van deze tijd, verkennen in deze serie ons heden en onze toekomst. Ze laten zien dat we zelfs op onze meest geïsoleerde momenten met elkaar verbonden zijn door de menselijke beleving.

September Mornings (1 seizoen): Het leven van een trans vrouw die net haar onafhankelijkheid gewonnen heeft, neemt een onverwachtse wending als plotseling een onbekende zoon komt opdagen die ze tien jaar eerder met een vrouw gekregen heeft.

Bosch (7 seizoenen): Wanneer een 10-jarig meisje sterft bij een brandstichting, riskeert rechercheur Harry Bosch alles om de dader voor het gerecht te brengen. Rechercheur Jerry Edgar stort in door de gevolgen van het doodschieten van Jacques Avril. Maddie assisteert Honey Chandler bij een geruchtmakende zaak waar Bosch ook bij betrokken raakt, waardoor ze in het vizier komen van gevaarlijke criminelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen