'Star Wars'-actrice wist niet eens aan welke serie ze meewerkte

Actrice Ming-Na Wen wist niet eens dat ze aan The Book of Boba Fett werkte.

Jim Pedd, 28-06-2021 06:35

Disney en Lucasfilm zijn heel goed in het geheim houden van hun projecten. Zo erg zelfs dat actrice Ming-Na Wen even niet zeker wist aan welke Star Wars-serie ze nou eigenlijk werkte.
De actrice was druk bezig met de opnames van The Book of Boba Fett, de spin-off van The Mandalorian. En in plaats daarvan dacht ze bezig te zijn met het derde seizoen van precies die laatste serie.

Heel erg geheim
"We zijn ontzettend geheimzinnig over alles, toch? We noemen de series niet. Onder onze contracten staan altijd andere namen," aldus Wen tegenover Digital Spy.

"Toen ik te horen kreeg dat ik een series regular zou worden, dacht ik gewoon dat het voor seizoen 3 van The Mandalorian zou zijn. En toen de scripts uitkwamen, stond daar 301, 302, 303 en 304 boven.D su ik nam gewoon aan dat ik voor het derde seizoen tekende. Want er staat geen The Mandalorian boven mijn contracten."

Ze ging door: "Twee weken lang werkte ik met [Temuera Morrison] en Robert [Rodriguez] en had ik echt geen idee dat ik bezig was met de spin-off. Toen de crew en de cast dat ontdekte, gingen ze echt kapot. Het was echt gek. Dus ja, het was mooi om te merken dat ik The Book of Boba Fett opnam. Ze noemen het in zekere zin The Mandalorian 2.5, dus ik vergiste mij niet helemaal."
Bron: Digital Spy

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Star Wars, Ming Na Wen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie