'Star Wars' onthult opvallend nieuw detail over Boba Fett

Star Wars onthult opvallend detail over Boba Fett

The Book of Boba Fett is de eerstvolgende serie waarin we hem zien.

Jim Pedd, 28 juni 2021 om 12:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Star Wars: The Bad Batch komt weer met opvallende nieuwe details. De serie onthulde namelijk een bijzondere connectie tussen Boba Fett en Omega, en laat zien dat Boba ooit een andere naam had.
Er werd al veel gespeculeerd over de oorsprong van de jonge kloon genaamd Omega in Star Wars: The Bad Batch. De aflevering Bounty Lost weet iets van de onduidelijkheid op te lossen.

Familie van elkaar!
Het jonge meisje blijkt "een pure genetische replica" van Jango Fett te zijn. De bewoners van de planeet Kamino willen haar ook heel graag terug hebben, met name omdat zij gebruikt kan worden als bron van het DNA van Jango Fett.

Op die manier kunnen de kloners namelijk heel wat meer kopieën maken van Jango en die gebruiken om een leger te maken voor Palpatine en het Keizerrijk.

Opvallend is dat Boba en Omega hierdoor technisch gezien broer en zus zijn. Zouden ze dan samenkomen in de serie The Book of Boba Fett? Extra interessant is dat maker Dave Filoni de leiding heeft, dus dat er echt een langetermijnplan is voor de twee.

Tot slot leren we dat Boba oorspronkelijk de naam Alpha had. Zijn vader Jango Fett noemde hem uiteindelijk 'Boba'.
Bron: CBM

Lees meer over: Star Wars, The Book of Boba Fett, Disney Plus, Temuera Morrison, The Bad Batch

Populair nieuws