Eindelijk details over de eerstvolgende 'Star Wars'-serie

Eindelijk details over de volgende Star Wars-serie

Star Wars: The Book of Boba Fett belooft heel interessant te worden als we dit zo lezen.

Jim Pedd, 26 juni 2021 om 11:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het simpele feit dat The Book of Boba Fett omschreven wordt als seizoen 2.5 van The Mandalorian maakt het al vrij waarschijnlijk dat we oude bekenden zien terugkeren. Daar lijkt het steeds meer op.
Er zijn nog geen castleden officieel onthuld, naast de antiheld van Temuera Morrison en Ming-Na Wen's Fennec Shand. Maar de laatste tijd komt er steeds meer nieuws naar buiten. Zo weten we dat Robert Rodriguez een aantal afleveringen regisseert, en dat Jon Favreau en Dave Filoni zich bij hem voegen als uitvoerend producent.

Terugkerende personages
Nu horen we wederom dat Din Djarin (Pedro Pascal), Cobb Vanth (Timothy Olyphant) en Greef Karga (Carl Weathers) mogelijk allemaal terugkeren in de serie. En naast hen zouden nog eens drie grote namen te zien zijn.

Volgens een nieuw gerucht zijn namelijk Luke Skywalker en zijn nieuwe vriendje Grogu, evenals Grand Admiral Thrawn in de serie te zien.

Hoe zij precies binnen het verhaal (waarin Boba Fett zich een nieuwe positie heeft veroverd als misdaadheer van Tatooine) passen is niet zeker. Maar we weten dat Thrawn uiteindelijk in het universum debuteert en een van de grote schurken wordt. Wie weet dat hij dus echt straks zijn debuut maakt in deze serie van Disney+.
Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Star Wars, The Book of Boba Fett, Lucasfilm, disney plus, Temuera Morrison

Populair nieuws