Opmerkelijke gebeurtenis op poster 'Roswell, New Mexico' seizoen 3

Poster voor 'Roswell, New Mexico' seizoen 3

De serie Roswell, New Mexico keert binnenkort terug op tv.

Bram de Groot, 29 juni 2021 om 13:57

De serie Roswell, New Mexico startte in 2019 op de zender The CW en de titel zegt al waar deze over gaat: de aliens die daar zouden zijn geland. Nu komt seizoen drie er alweer aan en hieronder zie je het affiche.
Op het affiche zien we de voornaamste cast, maar ook een DNA-figuur dat boven de woestijn zweeft. Ook lees je de tekst "Where do you come from?" Die tekst verwijst waarschijnlijk naar de grote onthulling over de personages die wel of geen alien zijn, in seizoen 2.

Roswell, New Mexico
In de serie volgen we Liz Ortecho, gespeeld door Grey's Anatomy's Jeanine Mason, een biomedisch researcher en de dochter van illegale immigranten. Ze wordt nagejaagd door een tragisch incident. Ook ontdekt ze de schokkende waarheid over haar tienerliefde. Max blijkt een buitenaards wezen te zijn, gespeeld door Nathan Dean Parsons uit The Originals.

Hieronder vind je de poster voor seizoen drie dat op 25 juli aftrapt op de zender The CW. In Nederland is overigens geen zender of streamingdienst te vinden die Roswell, New Mexico vertoond.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Roswell New Mexico, Jeanine Mason, Nathan Dean Parsons

Populair nieuws