search
'Dexter' doet iets heel opvallends en brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'Dexter' doet iets heel opvallends en brengt oude bekende terug

Michael C. Hall krijgt toch weer te maken met een oude bekende in Dexter.

Hoewel Dexter acht seizoenen telt en heel wat seriemoordenaars heeft versleten, vinden heel wat kijkers de vierde reeks nog altijd de beste. In dat seizoen speelde John Lithgow de Trinity Killer.

Nu leren we via Deadline dat Lithgow terugkeert. De acteur heeft "een korte maar cruciale verschijning" in de revival van de serie. Lang hoeft hij niet naar de set van de serie: hooguit een dag.

Nieuwe seizoen
Fans zullen zich kunnen herinneren dat Michael C. Hall's Dexter regelmatig gesprekken voerde met personages die er niet waren. Dat betekent dat Arthur Mitchell van Lithgow ook prima terug kan keren in het nieuwe seizoen.

Dat wordt geleid door showrunner Clyde Phillips, die verantwoordelijk was voor de eerste vier reeksen van de serie. Daarna werd hij vervangen en kwam er een nieuw stel showrunners.

Het negende seizoen laat zien hoe Dexter het op moet nemen tegen Kurt Caldwell. Hij is een trucker die nu succesvol zakenman is en leidend figuur in een gemeenschap in Iron Lake. Zijn zoon heeft moorddadige neigingen en Kurt gebruikt zijn geld en invloed om dat te verbergen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen