search

Ons nieuws van dinsdag 29 juni 2021

Eerste foto 'MacGruber' toont terugkerende cast!
Series / Foto's

Eerste foto 'MacGruber' toont terugkerende cast!

De hilarische parodie op MacGyver en foute actiefilms komt terug in serievorm.

Will Forte, de ster van MacGruber, heeft een epische setfoto gedeeld van de terugkerende cast van de serie. Je kunt de foto, waarop Forte naast Kristen Wiig en Ryan Phillippe is te zien, hieronder bekijken.

MacGruber begon ooit als een Saturday Night Live-sketch die de iconische jaren '80 actieserie MacGyver parodieerde. Forte's geheim agent bleek al snel een van SNL's meest bizarre en hilarische personages.

[b[Cultfenomeen MacGruber[/b]
De sketches werden zelfs zó populair dat Forte een volledige film over het personage maakte in 2010. De regie van die film was in handen van co-scenarist Jorma Taccone.

MacGruber was echter zowel kritisch als commercieel gezien geen overtuigend succes, maar groeide in de laatste jaren uit tot een ware cultfilm. Voor streamingdienst Peacock was het genoeg om MacGruber weer tot leven te wekken in een acht-delige tv-serie.

MacGruber zal ergens in 2022 beschikbaar worden gesteld door Peacock.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opmerkelijke gebeurtenis op poster 'Roswell, New Mexico' seizoen 3
Series / Posters

Opmerkelijke gebeurtenis op poster 'Roswell, New Mexico' seizoen 3

De serie Roswell, New Mexico keert binnenkort terug op tv.

De serie Roswell, New Mexico startte in 2019 op de zender The CW en de titel zegt al waar deze over gaat: de aliens die daar zouden zijn geland. Nu komt seizoen drie er alweer aan en hieronder zie je het affiche.

Op het affiche zien we de voornaamste cast, maar ook een DNA-figuur dat boven de woestijn zweeft. Ook lees je de tekst "Where do you come from?" Die tekst verwijst waarschijnlijk naar de grote onthulling over de personages die wel of geen alien zijn, in seizoen 2.

Roswell, New Mexico
In de serie volgen we Liz Ortecho, gespeeld door Grey's Anatomy's Jeanine Mason, een biomedisch researcher en de dochter van illegale immigranten. Ze wordt nagejaagd door een tragisch incident. Ook ontdekt ze de schokkende waarheid over haar tienerliefde. Max blijkt een buitenaards wezen te zijn, gespeeld door Nathan Dean Parsons uit The Originals.

Hieronder vind je de poster voor seizoen drie dat op 25 juli aftrapt op de zender The CW. In Nederland is overigens geen zender of streamingdienst te vinden die Roswell, New Mexico vertoond.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' doet iets heel opvallends en brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'Dexter' doet iets heel opvallends en brengt oude bekende terug

Michael C. Hall krijgt toch weer te maken met een oude bekende in Dexter.

Hoewel Dexter acht seizoenen telt en heel wat seriemoordenaars heeft versleten, vinden heel wat kijkers de vierde reeks nog altijd de beste. In dat seizoen speelde John Lithgow de Trinity Killer.

Nu leren we via Deadline dat Lithgow terugkeert. De acteur heeft "een korte maar cruciale verschijning" in de revival van de serie. Lang hoeft hij niet naar de set van de serie: hooguit een dag.

Nieuwe seizoen
Fans zullen zich kunnen herinneren dat Michael C. Hall's Dexter regelmatig gesprekken voerde met personages die er niet waren. Dat betekent dat Arthur Mitchell van Lithgow ook prima terug kan keren in het nieuwe seizoen.

Dat wordt geleid door showrunner Clyde Phillips, die verantwoordelijk was voor de eerste vier reeksen van de serie. Daarna werd hij vervangen en kwam er een nieuw stel showrunners.

Het negende seizoen laat zien hoe Dexter het op moet nemen tegen Kurt Caldwell. Hij is een trucker die nu succesvol zakenman is en leidend figuur in een gemeenschap in Iron Lake. Zijn zoon heeft moorddadige neigingen en Kurt gebruikt zijn geld en invloed om dat te verbergen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lost een grote klacht van abonnees op
Series / Streaming-diensten

Netflix lost een grote klacht van abonnees op

De streamingdienst Netflix komt zijn abonnees natuurlijk heel erg tegemoet met een nieuwe functie.

Netflix heeft eindelijk weer een van de klachten van veel gebruikers opgelost. Ditmaal gaat het om een klacht die te maken heeft met het downloaden van titels om ze offline te kijken.

Heel wat materiaal op Netflix is te downloaden en offline te kijken. Maar als die download niet compleet is heb je pech en kan je 'm niet kijken. Dat wordt nu veranderd door Netflix.

Downloaden en kijken
In de Android-app heeft Netflix al de nieuwe functie toegevoegd. In de praktijk betekent 't dat als een film of serie nog niet helemaal gedownload is en je zou stoppen met downloaden, je wel al kan gaan kijken.

Daarvoor moet een film of serie als het ware in volgorde gedownload worden, wat Netflix geregeld lijkt te hebben. Stel dat je alleen het eerste uur gedownload hebt van een serie, dan kan je dat kijken zelfs als de download niet compleet is.

"We willen het altijd makkelijker maken voor leden om hun favoriete film of serie te kunnen zien, welke taal, apparaat, verbinding of locatie ze ook hebben," aldus Netflix product innovation vice president Keela Robinson.

"Dus het gedeeltelijk downloaden is beschikbaar op Android-telefoons en -tablets en we gaan hier binnenkort mee testen op iOS."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' krijgt weer een 'franchise first'
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' krijgt weer een 'franchise first'

De serie Star Trek: Discovery doet heel veel dingen voor het eerst, en voegt mogelijk iets toe.

Alex Kurtzman, producent van Star Trek, heeft een droom. Hij wil een musicalaflevering maken. Om dat geregeld te krijgen moeten de sterren nog op één lijn komen te staan, maar het kan.

Kurtzman sprak recent met Tawny Newsome en Paul F. Tompkins over een musical. Hij heeft nog altijd het gevoel dat de Short Treks (waar er op dit moment géén van gepland staan) de beste optie zijn om dat te doen. Maar hij wil er druk op inzetten.

Musicalaflevering maken
"Niets kan mij gelukkiger maken," begon Kurtzman. "Ik heb erover nagedacht en als we ooit een Short Trek maken, is dat vermoedelijk het perfecte format hiervoor. Het zou dan wel net zo briljant moeten zijn als 'Once More, With Feeling' van Buffy the Vampire Slayer."

"Kijk, je moet met een concept komen dat een musical noodzakelijk maakt. Of je moet met een echt, echt goede reden komen voor mensen om te zingen. En dat hebben we nog niet verkend. Niets zou mij gelukkiger maken en ik zou echt sterven om het te zien."

De maker cast personages in de franchises die muzikaal zijn, zodat alles uiteindelijk wel mogelijk moet zijn. Anthony Rapp was bijvoorbeeld een ster op Broadway en Isa Briones neemt diverse nummers op.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman' gaat hier heel snel een einde aan maken
Series / Nieuws

'Batwoman' gaat hier heel snel een einde aan maken

Het verhaal van Kate Kane komt met het tweede seizoen van Batwoman tot een einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal van Kate Kane komt tot een einde in het tweede seizoen van Batwoman. Dat bevestigt de showrunner van de serie.

Actrice Ruby Rose debuteerde in december 2018 in de Elseworlds-crossover in het Arrowverse. Ze was Batwoman, een personage dat eigenlijk Kate Kane heette en de stad Gotham City beschermde. Maar aan het einde van het eerste seizoen besloot Rose te stoppen, waarmee het lot van Kate Kane in het midden bleef.

Einde verhaal
Ondanks het vertrek van Ruby Rose, wist de serie prima verder te gaan. Het personage werd ontvoerd, gehersenspoeld en haar identiteit behoorlijk veranderd.

Nu is ze echter weg en gaat ze op zoek naar de vermiste Bruce Wayne. Het verhaal van het personage Kate Kane komt daarmee tot een einde en Gotham City heeft een nieuwe beschermvrouw. Showrunner Caroline Dries noemt dit ook echt het einde van het verhaal van Kane.

"Ja het is onze manier om haar reis af te ronden," aldus Dries. "Het is het einde van hoe we haar ontmoet hebben met de verdwijning van Bruce. En nu hebben we de cirkel rond gemaakt met een oprecht afscheid tussen de Bat-familie en Sophie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jennifer Aniston snapte de 'Friends'-doodsangsten van Matthew Perry niet
Series / Nieuws

Jennifer Aniston snapte de 'Friends'-doodsangsten van Matthew Perry niet

Matthew Perry had behoorlijk last van angsten bij Friends. Dat begreep Jennifer Aniston niet.

Actrice Jennifer Aniston begreep niet waarom co-ster Matthew Perry enorme angsten uitstond op de set van Friends.

De serie volgt een stel volwassenen die proberen een goed leven te hebben in New York City. De komedie werd vooral geprezen om zijn goede grappen en de chemie tussen de hoofdrolspelers. Elk van hen had een persoonlijkheid die herkenbaar was voor de kijker. De show werd genomineerd voor maar liefst 62 Primetime Emmy Awards.

Niet goed begrepen
Friends was enorm populair. Toen de finale uitgezonden werd op 6 mei 2004 keken een kleine 51,1 miljoen mensen naar de aflevering De druk was dus ook groot voor de fans.

"Voor mij voelde het alsof ik dood zou gaan als ze niet lachten," vertelde Matthew Perry recent tijdens de reünie van de serie. "Dat is zeker niet gezond. Soms zei ik iets en dan lachten ze niet en begon ik te zweten en kreeg ik echt de rillingen. Als ik niet de lach kreeg die ik moest krijgen, voelde ik mij fysiek niet lekker."

Dat begrijpt Aniston niet zo goed: "ik begreep de angst en de zelfkastijding van Matthew Perry niet, als hij geen gelach kreeg en vervolgens enorme verschrikking voelde. Terwijl het wel heel begrijpelijk was."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-achtige 'Succession' komt snel tot een einde
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-achtige 'Succession' komt snel tot een einde

De serie Succession van HBO heeft helaas nog maar een beperkt aantal seizoenen te gaan.

Het einde komt eraan voor Succession. Hoewel nog niet helemaal zeker is hoe lang de serie door blijft gaan, weten we nu al dat de show maximaal vijf seizoenen krijgt.

De satirische dramaserie van HBO werd bedacht door Jesse Armstrong en volgt de leden van de disfunctionele, immorele Roy-familie. Die strijden continu met elkaar in een giftig verband en vechten om de macht over het familiebedrijf, een groot mediaconglomeraat genaamd Waystar RoyCo.

Richting het einde
Georgia Pritchett, een uitvoerend producent van Succession, vertelde in een interview met The Times dat ze niet zeker is wanneer de serie stopt. Maar dat ze weet dat deze hooguit vijf seizoenen krijgt.

Pritchett: "Ik denk dat het maximum op vijf seizoenen ligt, maar mogelijk op vier. We zijn nu bijna klaar met de opnames van seizoen drie, en op dit punt zegt [Armstrong] dat er nog maar een seizoen komt."

Ondanks het plan, is er nog geen definitieve conclusie getrokken over het aantal seizoenen van Succession. Het hangt er vooral van af waar het heen gaat met het derde seizoen en aan de hand daarvan kan men beslissen hoeveel afleveringen er nog nodig zijn om het verhaal te vertellen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vreemde personages keren terug in 'The Walking Dead'
Series / Trailer

Vreemde personages keren terug in 'The Walking Dead'

The Walking Dead seizoen elf start in augustus en we krijgen dan ook de Reapers te zien.

Het duurt nog zo'n twee maanden voor The Walking Dead terugkeert op de buis, maar het aftellen mag al wel beginnen. Over een kleine twee maanden start seizoen elf, het laatste met 24 afleveringen.

Eerder vandaag deelde we al dat we tot de aftrap eind augustus vier afleveringen krijgen te zien in de The Walking Dead: Origins. Daarin zien we de hoogtepunten van de drie belangrijkste personages uit aankomend seizoen: Daryl (Norman Reedus), Maggie (Lauren Cohan), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Carol (Melissa McBride).

Nieuwe tegenstanders in seizoen 11
Nu hebben we een nieuwe teaser voor het elfde seizoen waarin we nieuwe tegenstanders van de vier helden zien, namelijk de Reapers. We zagen we al kort in seizoen 10. De teaser heet ook toepasselijk "The End Begins".

Seizoen elf van The Walking Dead start op 25 augustus op de Amerikaanse zender AMC en een dag later op FOX (en mogelijk Disney+).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde Marvel-serie 'WandaVision' plots aangepast door Disney+
Series / Nieuws

Einde Marvel-serie 'WandaVision' plots aangepast door Disney+

De Marvel-serie Wandavision krijgt een aangepast einde en lijkt te hinten naar een Marvel-held.

Alweer even geleden werd op Disney+ een punt gezet achter de negendelige miniserie WandaVision over de personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany.

Mocht je de serie al hebben gekeken en bleef je net als bij de films hangen tot het einde dan heb je ook de Post-Credits Scene gezien waarin de Scarlet Witch op zoek is naar haar kinderen en mogelijk meer antwoorden.

Post-Credits Scene WandaVision anders
Nu blijkt dat de Post-Credits Scene een klein beetje is aangepast. Fans ontdekten dat Disney een mysterieuze schim hebben toegevoegd aan de scène. Check onderstaande video maar voor het bewijs of check het zelf op Disney+.

De schim lijkt veel weg te hebben van Doctor Strange van Benedict Cumberbatch, het personage dat oorspronkelijk een cameo of kleine rol zou hebben in de serie. Sam Raimi's Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, te verschijnen in maart 2022, zal de personages sowieso gaan herenigen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' onthult creepy poster voor 'Double Feature'
Series / Posters

'American Horror Story' onthult creepy poster voor 'Double Feature'

Seizoen tien van American Horror Story heet Double Feature en check nu het opvallende affiche.

Het tiende seizoen van American Horror Story laat toch een flinke tijd op zich wachten, maar over ongeveer twee maanden start de zender FX dan toch weer met de serie. Dit keer draagt het seizoen de titel American Horror Story: Double Feature.

Hieronder hebben we nu een nieuwe creepy poster voor Double Feature waarop we een buitenaards wezen zien zoenen met een nog onbekend griezelig personage. Daarnaast zie je ook zwarte pil op de tong liggen.

Terug naar New Mexico?
Eerder zei bedenker Ryan Murphy dat het nieuwe seizoen zich zal afspelen "in het zand" en "bij de zee". Fans denken nu dat de serie zich in het zand van Roswell in New Mexico in 1947 zal afspelen. De plek waar volgens de geruchten een UFO is neergestort.

Wat het ook zal zijn, vanaf 25 augustus start American Horror Story: Double Feature op de zender FX aan zijn tien afleveringen en op 15 juli verschijnt ook nog de spin-off serie American Horror Stories op de zender FX on Hulu, met acht afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Preview Marvel-serie 'Loki' geeft blik op laatste 3 afleveringen
Series / Video/clip/featurette

Preview Marvel-serie 'Loki' geeft blik op laatste 3 afleveringen

De Marvel-serie bevindt zich op de helft, maar we krijgen waarschijnlijk nog een dubbel hoeveelheid verrassingen.

Mocht je Loki op Disney+ volgen, dan weet je ondertussen dat het Marvel-personage zich in een opvallend avontuur bevindt, dwars door de ruimte en tijd. En er gaat nog veel komen!

Hieronder hebben we nu de Mid-Season Sneak Peek op de serie van Marvel Studios en daarin zie je weer nieuwe beelden van wat er nog moet komen. Wil je geen spoilers, dan moet je zeker niet kijken en verder lezen!!

Mid-Season Sneak Peek voor Loki
In de beelden zie je onder meer dat Loki teruggaat naar Asgard, de planeet waar hij opgroeide met onder meer Thor. Daarnaast wordt duidelijk dat Loki en Sylvie - eigenlijk nog best logisch - weer uitkomen bij de Time Variance Authority.

We krijgen misschien ook al een blik op een andere Variant... Meer weten? Check onderstaande beelden en vanaf woensdag kun je op Disney+ kijken naar aflevering vier van zes.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: Origins' krijgt een eerste poster
Series / Posters

'The Walking Dead: Origins' krijgt een eerste poster

Een terugblik op de vier grote personages die we in seizoen 11 te zien krijgen.

Eind augustus gaat op de zender AMC - en in Nederland op FOX en vermoedelijk ook Disney+ - de zombieserie The Walking Dead weer van start. En wel voor het laatste, uitgebreide elfde seizoen.

Voorafgaand aan dat elfde seizoen krijgen we The Walking Dead: Origins te zien. In deze afleveringen krijgen we een blik op de vier grootste personages uit het nieuwe seizoen, met "Daryl's Story" op 15 juli, "Maggie's Story" op 22 juli, "Negan's Story" op 29 juli en "Carol's Story" op 5 augustus.

Poster voor The Walking Dead: Origins
En die afleveringen gaan dat uiteraard over Daryl (Norman Reedus), Maggie (Lauren Cohan), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Carol (Melissa McBride). Hieronder zie je een eerste poster die via AMC (via Comicbook.com) verscheen.

AMC noemt de Origins-afleveringen een "diepgaande verkenning" van Daryl, Maggie, Negan en Carol met "nieuwe interviews en verhalen van de acteurs die deze iconische personages vertolken, verweven met clips van de meest cruciale momenten van hun reizen tot nu toe."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heftig ongeluk op set van nieuwe 'The Lord of the Rings'-serie
Series / Nieuws

Heftig ongeluk op set van nieuwe 'The Lord of the Rings'-serie

Een stuntvrouw moet een snelle hoofdoperatie ondergaan na stevig ongeluk.

Tijdens de opnames voor de Amazon-serie The Lord of the Rings heeft een stuntvrouw een enorme klap tegen haar hoofd gekregen. De ervaren Dayna Grant blijkt zelfs onder het mes te moeten. Heftig dus.

Grant is een zeer ervaren stuntvrouw die onder meer werkte aan producties als Mad Max: Fury Road, Wonder Woman en The Walking Dead. Tijdens de opnames voor de prijzige The Lord of the Rings-serie was een klap zo hart dat ze aan haar hoofd geopereerd moet worden.

"LOTR-stuntvrouw Dayna Grant heeft onlangs een enorme klap gekregen op de Amazon-set en moet nu een spoedoperatie ondergaang aan een hersenaneurysma en een ruggengraatprobleem. De Nieuw-Zeelandse filmindustrie doet haar best om haar familie te ondersteunen," tweette TheOneRing.net.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.