Mogelijke nieuwe 'Doctor Who'-acteur over de vele geruchten

Mogelijke nieuwe Doctor Who-acteur over geruchten

Neemt Olly Alexander het straks over als Doctor Who of is het onzin?

Jim Pedd, 30 juni 2021 om 08:39

We hoorden eerder deze week voor het eerst een concrete naam verbonden worden aan Doctor Who. Jodie Whittaker schijnt met haar aankomende derde seizoen op te stappen bij de serie.
En in het kader daarvan zou Olly Alexander nu al vooraan staan bij de BBC om de rol van haar over te nemen. Maar hoe kijkt Alexander zelf naar deze bijzondere geruchten? Zijn manager ontkent ze uiteraard.

Geruchten ontkennen
Goed, in een statement op Instagram laat de agent van Alexander, Martha Kinn, het volgende weten: "Hoewel Olly vaak contact heeft gehad met Cyberman, ben ik bang dat ik deze speculatie moet vernietigen. Hoe leuk het ook klinkt om deze interesse te zien regenereren, is het gewoon niet waar. Hoe Ood het ook klinkt, Olly richt zich voorlopig op muziek."

Er wordt al lange tijd gespeculeerd dat Whittaker gaat stoppen als de Doctor. Officieel heeft ze nog niets laten weten over de vraag of ze door zal gaan.

Maar een 'regel' in de geschiedenis van de serie is tot nu toe wel vaak geweest dat de boel na drie seizoenen ververst wordt met een nieuwe showrunner en een nieuwe hoofdrolspeler. Wie weet dus wat het ons gaat brengen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Olly Alexander, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws