search

Ons nieuws van woensdag 30 juni 2021

3 gave series op Netflix om nu direct te gaan bingen
Series / Featured

3 gave series op Netflix om nu direct te gaan bingen

Opvallende series op Netflix die je eigenlijk gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie animatieseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Rick and Morty | Bing nu! | 5 seizoenen
De briljante Rick sleurt zijn kleinzoon Morty mee voor wilde escapades in andere werelden en dimensies. Met stemmen van onder meer Justin Roiland, Chris Parnell, Spencer Grammer en Sarah Chalke. De komende periode verschijnt seizoen 5 online.



Family Guy | Bing nu! | 7 seizoenen
In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen. Met stemmen van onder meer Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis, Mike Henry en Danny Smith.



Big Mouth | Bing nu! | 4 seizoenen
In deze gedurfde animatiekomedie van Netflix van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor Alien-serie 'Roswell, New Mexico'
Series / Trailer

Trailer voor Alien-serie 'Roswell, New Mexico'

De serie Roswell, New Mexico krijgt binnenkort een nieuw, derde seizoen.

Een paar dagen geleden zagen we nog de opvallende poster voor de serie Roswell, New Mexico van de zender The CW en nu hebben we dan ook de trailer voor het nieuwe seizoen. Volgende maand start namelijk alweer seizoen drie.

In de serie staat Liz Ortecho centraal. Het personage van actrice Jeanine Mason (Grey's Anatomy) ontdekt de schokkende waarheid dat Max, haar jeugdliefde, een buitenaards wezen is. Max wordt gespeeld door The Originals-acteur Nathan Dean Parsons.

Seizoen 3 van Roswell, New Mexico krijgt trailer
Hieronder zie je de trailer voor Roswell, New Mexico seizoen drie. De serie start op 26 juli op The CW. De serie verschijnt in Nederland alleen op Dvd en is niet te zien op een streamingdienst. Wie weet komt daar snel verandering in.



Roswell, New Mexico
Nadat ze met tegenzin terugkeert naar Roswell, New Mexico, haar geboorteplaats vol toeristen, ontdekt de dochter van een immigrantenstel zonder papieren een schokkende waarheid over haar tienerliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die zijn onaardse vermogens zijn hele leven verborgen heeft gehouden.

Ze beschermt zijn geheim terwijl de twee opnieuw contact maken en zijn oorsprong beginnen te onderzoeken. Wanneer een gewelddadige aanval en langdurige doofpotaffaire van de overheid wijzen op een grotere buitenaardse aanwezigheid op aarde, dreigt de politiek hem te ontmaskeren en hun liefde voor elkaar te vernietigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Time Keepers op gave poster Marvels 'Loki'
Series / Posters

Time Keepers op gave poster Marvels 'Loki'

De Time Keepers houden elk aspect van de tijdlijn in de gaten.

Vandaag verscheen de vierde aflevering van Loki op Disney+. Vlak voor de release was er nog een kleine onthulling. We kregen namelijk een poster met daarop de Time Keepers, de personages die Loki zo graag wil ontmoeten.

De poster krijgt de tekst "De Tijdwaarnemers houden elk aspect van deze tijdlijn in de gaten" mee en dat is ook wat ze doen. Ze bewaken de heilige tijdlijn en iedere afwijking die niet rijmt met het verleden, heden en de toekomst krijgt te maken met hun politiemacht.

Time Keepers op poster Loki
En die politiemacht is uiteraard de Time Variance Authority (TVA) die een belangrijke rol zal spelen tot aan het einde van de zesdelige serie. Hoe de Time Keepers in het spel komen zie je mogelijk al in aflevering vier, of misschien moeten we wachten tot het slotstuk. Tijd zal het leren.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Good Omens': er komt meer!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Good Omens': er komt meer!

Fans van de serie Good Omens opgelet: er komt een tweede seizoen aan.

Amazon Studios heeft het tweede seizoen voor de serie Good Omens aangekondigd. Michael Sheen en David Tennant zijn wederom te zien in de hoofdrol als de engel Aziraphale en de demon Crowley.

De serie Good Omens is gebaseerd op de internationale bestseller roman van Terry Pratchett en Neil Gaiman en het zesdelige tweede seizoen zal het 'Good Omens Universum' en de personages verder uitbouwen.

Tweede seizoen voor Good Omens
In de serie moeten het onwaarschijnlijk duo van Sheen en Tennant samenwerken om de wereld te redden van de apocalyps. Het nieuwe seizoen zal verhaallijnen verkennen die verder gaan dan het originele bronmateriaal.

"De terugkeer van Good Omens is geweldig nieuws. Ik werk weer samen met Michael, en ik mag de prachtige woorden van Neil nog eens uitspreken. Het is waarschijnlijk minder goed voor het universum omdat het bijna zeker betekent dat er een nieuwe existentiële bedreiging zal zijn om mee om te gaan, maar weet je - swings and roundabouts," aldus Tennant in het officiële bericht.

Het tweede seizoen van het zesdelige humoristische fantasydrama begint later dit jaar met filmen in Schotland en gaat weer in première op Amazon Prime Video. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd door Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation en Narrativia.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones: House of the Dragon' gebruikt 'Mandalorian'-techniek
Series / Nieuws

'Game of Thrones: House of the Dragon' gebruikt 'Mandalorian'-techniek

Opnames met enorme virtuele achtergronden worden steeds meer toegepast door grote producties.

Warner Bros. Studios Leavesden heeft aangekondigd dat er drie nieuwe sound stages komen waar gloednieuwe virtuele productie-faciliteiten (zoals de StageCraft-studio's van The Mandalorian) worden ondergebracht.

De eerste productie die wordt gefilmd op de zogenaamde 'V Stage' wordt Game of Thrones-prequel House of the Dragon voor HBO. Op de V Stage kunnen op commando de meest ongelooflijke werelden tevoorschijn worden getoverd, wat een hele hoop kosten en moeite zal besparen bij dit soort enorme projecten.

Meer spinoffs?
Daarnaast benadrukte Casey Bloys, content-baas bij HBO, opnieuw dat House of the Dragon nog steede de ENIGE Thrones-spinoff is waarvoor het groene licht is gegeven. Er worden echter meerdere andere spinoffs ontwikkeld, maar dat wil niet zeggen dat ze ook allemaal zullen worden gemaakt.

V Stage wordt direct een van de grootste virtuele productie-studio's in Europa, met een ruimte van ruim 2200 vierkante meter en 2600 LED-panelen.

House of the Dragon wordt ergens in 2022 verwacht.




There are also an additional 5,544 sq. ft. of LED panels with eight sections that work independently of one another. Virtual stages with LED walls are expected to propagate around the world in the next few years and are presently being utilised at facilities in Los Angeles, London and Sydney.

Warner Bros. Studios Leavesden was the home of the "Harry Potter" franchise and is being used for current and upcoming productions like "Aquaman and the Lost Kingdom," "The Flash," "The Batman," "Mission: Impossible 7," and "Fantastic Beasts 3".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Belgische dramaserie 'Twee Zomers' komt naar Netflix
Series / Nieuws

Belgische dramaserie 'Twee Zomers' komt naar Netflix

Er wordt ongelofelijk veel verwacht van deze nieuwe serie van de makers van 'Over Water'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Belgische dramaserie Twee Zomers is nu al één van de meest veelbelovende Nederlandstalige series die we in het komende jaar kunnen verwachten. Nu heeft ook Netflix bekend gemaakt de serie in haar aanbod te zullen opnemen.

De reeks Twee Zomers komt van de hand van de makers van Over Water. Deze heerlijke serie kon van bij de lancering al rekenen op een uitstekende populariteit en dus wordt er hard uitgekeken naar dit nieuwe project.

De serie vertelt het verhaal van een groep vrienden die met elkaar in conflict komen wanneer enkelen van hen worden afgeperst voor iets wat zich dertig jaar geleden heeft afgespeeld. Doorheen de serie zijn er dan ook eigenlijk twee verhaallijnen. Eén verhaallijn speelt zich af tijdens de jaren '90 en één op vandaag.

Noodlottige avond
Op een zeker ogenblik duikt er een video op van een noodlottige avond ergens in de jaren '90. Mocht de video openbaar worden gemaakt dan kan dat de levens van heel wat van de vrienden in één klap overhoop halen.

Meteen is de belangrijkste vraag die zich stelt wie er verantwoordelijk is voor de video. Die zoektocht gaan we samen beleven in het eerste seizoen van Twee Zomers.

Niet alleen de makers van de reeks beschikken over een uitstekende reputatie. Ook de cast ziet er bijzonder veelbelovend uit. Deze cast bestaat dan ook uit namen als Kevin Janssens, Ruth Becquart, Koen de Bouw en An Miller.

Het eerste seizoen van Twee Zomers zal in de loop van het jaar 2022 verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Pokémon Journeys: The Series'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Pokémon Journeys: The Series'

Het volledige seizoen met 48 afleveringen is te bekijken bij Netflix vanaf 1 juli...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pokémon viert dit jaar alweer haar 25ste verjaardag en het lijkt er naar uit te zien dat het merk nog nooit eerder zo populair is geweest. Wie zich graag nog eens laat meeslepen door de animatiereeks kan dat vanaf 1 juli doen bij Netflix.

Pokémon Journeys: The Series neemt ons uiteraard terug mee op het avontuur waarin Ash zijn tocht verder zet om een echte Pokémon Meester te worden. Tijdens dit avontuur leert hij zoals gewoonlijk weer heel wat nieuwe vrienden kennen.

Netflix heeft eerder bekend gemaakt dat het, het volledige seizoen aan het aanbod op haar streamingdienst zou gaan toevoegen en zo gebeurt het ook. Vanaf morgen, donderdag 1 juli 2021 is het volledige seizoen bestaande uit 48 afleveringen dan ook op de streamingdienst te bekijken.

Nieuwe vrienden
In Pokémon Journeys: The Series volgen we het avontuur van niet alleen Ash en Pikachu, maar ook van zijn nieuwe vriend Goh. Samen onderneemt het duo de reis van Kanto naar Galar om tijdens hun trip onderweg alle kernregio's van de Pokémon-wereld aan te doen.

Ondanks het feit dat Pokémon reeds maar liefst 25 jaar bestaat lijkt het merk populairder te zijn dan ooit. In de aanloop naar het verschijnen van de speciale 25th Anniversary Set van het merk in oktober kijken heel wat fans uit naar de toevoeging van Pokémon Journeys: The Series op Netflix.

Dat wachten is nu dus voorbij. Nu alvast een voorsmaakje krijgen voor morgen? Dat kan met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer verschijnt 'Who Killed Sara' seizoen 3 op Netflix?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Who Killed Sara' seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van de populaire serie eindigde wederom met een cliffhanger van formaat...

Geoffrey Ketels
Het is officieel, er komt een derde seizoen van de serie Who Killed Sara. De vraag die veel fans zich nu echter stellen is wanneer we dat derde seizoen precies kunnen verwachten.

Wie lang genoeg bleef kijken naar de aftiteling van het tweede seizoen van de Mexicaanse hitserie Who Killed Sara heeft kunnen vaststellen hoe er meteen werd aangegeven dat er nog een derde seizoen zou verschijnen.

Tegen ieders verwachting in doet deze reeks, die over de originele titel ¿Quién Mató a Sara? beschikt het ongelofelijk goed. Ondanks relatief bescheiden scores op gespecialiseerde websites waaronder IMDB (6,4/10) is de reeks de populairste niet-Engelstalige serie van het moment op Netflix.

2022
De eerste twee seizoenen volgden elkaar in een bijzonder snel tempo op. Het eerste seizoen verscheen dan ook op streamingdienst Netflix in maart van dit jaar. Al snel werd duidelijk dat ook het tweede deel klaarstond om gelanceerd te worden. Zo geschiedde het ook in de maand mei.

Het ziet ernaar uit dat we nu wat meer geduld moeten koesteren tot het derde seizoen te zien zal zijn. Verwacht wordt namelijk dat het derde seizoen pas zal verschijnen (ten vroegste) in de lente van volgend jaar.

Van zodra Netflix officieel bekend maakt wanneer het derde seizoen van Who Killed Sara zal verschijnen lees je dit uiteraard hier op Serietotaal!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je hebt nog nooit zoiets gezien als 'Lord of the Rings' van Amazon
Series / Nieuws

Je hebt nog nooit zoiets gezien als 'Lord of the Rings' van Amazon

De serie van Amazon moet ook daarom zo kneiterduur zijn en is enorm trouw aan het materiaal.

Amazon Prime Video werkt hard aan een peperdure Lord of the Rings-serie. De serie zou meer dan een half miljard kosten voor het eerste seizoenen en al groen licht hebben voor vijf reeksen.

Acteur Benjamin Walker gaf een uitgebreid interview over de serie. Hij onthulde geen details en kon zelfs niet zeggen welk personage hij speelt. Maar wel vertelde hij dat Lord of the Rings anders is dan wat we ooit hebben gezien.

Gigantisch budget
Walker zegt dat het gigantische budget nodig is om het bronmateriaal recht te kunnen doen. "Er wordt veel over het geld gesproken. Maar voor mijn gevoel is dat was je nodig hebt om het goed te kunnen doen."

"Het is een beetje alsof je iemand hebt gevonden van wie je houdt en dat je een ring wil kopen. En om dat te kunnen doen, moet je je best doen en laten zien dat je eraan toegewijd bent. En dit is niet veel anders. Het zijn geen verhalen waar je op wil besparen."

Hij belooft dat de serie het wachten waard is: "Mensen hebben nooit gezien wat wij maken. Het wordt opwindend. Zelfs de kleinste hint van waar het heen zal gaan, neemt het plezier weg van dit voor het eerst zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt fanfavoriet 'Star Wars'-personage Qui-Gon Jinn een eigen serie?
Series / Nieuws

Krijgt fanfavoriet 'Star Wars'-personage Qui-Gon Jinn een eigen serie?

Liam Neeson lijkt er zowaar naar te hinten dat dit een mogelijkheid is.

Liam Neeson speelde eind jaren negentig een belangrijke rol voor fans van Star Wars. Hij was namelijk de enigmatische Jedi Qui-Gon Jinn, de leermeester van fanfavoriet Obi-Wan Kenobi.

Maar al na 1 film kwam het personage om het leven en vervolgens zagen we Neeson nooit meer terugkeren. Sinds voor Disney+ de serie Obi-Wan Kenobi is aangekondigd, hopen fans al op een mogelijke terugkeer.

Kan het?
Tijdens een nieuw interview vertelde Neeson dat hij twijfelt of het kan. Maar wie weet?

"Er zijn zoveel spin-offs in de serie. En eerlijk gezegd ben ik de draad een beetje kwijt. Ik heb wel de laatste film waarin Skellig Island te zien is gekeken, dat is namelijk een beroemd eiland ten zuidwesten van de kust van Ierland, waar Mark Hamill's personage zich bevindt naast de gebieden die volgens mij in de zesde eeuw gebouwd zijn door monniken. Maar nee, ik ben niet benaderd. Ik geloof wel dat Ewan een serie rond Obi-Wan maakt en wens hem daar veel geluk mee."

Hoewel het geen directe nee is, lijkt de kans niet direct enorm dat Neeson uiteindelijk tekent voor een terugkeer als Qui-Gon Jinn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Galaxy Quest'-fan? Dan hebben we heel goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Galaxy Quest'-fan? Dan hebben we heel goed nieuws voor je

Niemand minder dan Simon Pegg werkt aan een serie in de Galaxy Quest-franchise.

Acteurs Tim Allen en Sigourney Weaver hebben de afgelopen maanden meermaals toegegeven dat ze hopen dat Galaxy Quest terug keert. En nu lijkt het erop dat 't gewoon mogelijk is met een serie.

Want waar ooit een vervolgfilm in de maak was, werd die direct geannuleerd na de dood van acteur Alan Rickman. Toch zei Allen in januari dat hij niet opgegeven had en meldde Weaver in maart nog dat de televisieserie mogelijk was. En nu blijkt dat ook echt te gaan gebeuren.

Er komt een serie
Georgia Pritchett laat weten dat ze samen met Simon Pegg werkt aan een serie in de franchise. Details gaf ze helaas niet, maar voor fans is het goed nieuws.

Pegg is namelijk erg bekend in de sci-fi scene en heeft het genre meermaals benaderd als acteur, schrijver en producent. Zo speelde hij in J.J. Abrams' Star Trek-trilogie, de komedie The World's End en actiefilm Ready Player One, en had hij cameo's in Star Wars: The Force Awakens en The Cloverfield Paradox.

De kans is dus groot dat Pegg ook een fan zal zijn van Galaxy Quest. Wie weet dat die terugkeer er nu dus echt in zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'The Boys' gaan doordraaien door het derde seizoen
Series / Nieuws

Fans van 'The Boys' gaan doordraaien door het derde seizoen

De serie The Boys wordt zo gek dat fans het niet meer droog gaan houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Antony Star, die de rol van Homelander speelt in Amazon-serie The Boys, zegt dat fans van de serie helemaal door zullen draaien door het derde seizoen.

Het tweede seizoen eindigde ermee dat heel wat personages een eigen 'pad' in het leven kozen. Op dit moment neemt Amazon Prime Video het derde seizoen op, dat heel wat verschillende twists zal omvatten.

Derde seizoen
Zo zijn Starlight en Queen Maeve weer welkom bij de Seven en is de reputatie van Starlight in ere hersteld. Hughie Campbell is verder gestopt bij The Boys en voegde zich bij de campagne van Victoria Neuman. En we zien onder meer Soldier Boy en de Crimson Countess hun debuut maken.

Volgens acteur Star belooft dit wat. "Dit is zonder meer een van de leukste seizoenen van televisie waar ik ooit aan heb mogen werken."

"Ik ben altijd heel benieuwd om te zien wat deze schrijvers, deze gestoorde mensen, voor iets nieuws hebben bedacht. En het is geweldig om te weten dat je zelfs bij het derde seizoen continu verrast kan worden en opgewonden kan blijven. Wat ik je kan zeggen is dat fans echt door zullen draaien bij het nieuwe seizoen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hopper is een gevangene op foto's 'Stranger Things'
Series / Foto's

Hopper is een gevangene op foto's 'Stranger Things'

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft geen al te fijn lot voor Hopper.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
David Harbour doet mal op de set van het vierde seizoen van Stranger Things. Hij poseert op een foto namelijk met een identiek figuurtje voor zijn personage, Hopper.

Op de foto draagt Harbour een gevangenisoutfit, die ook zijn personage in poppetjesvorm aan heeft. Het past bij wat we al langer weten van het personage in het aankomende vierde seizoen: hij is een gevangene van de Sovjet-Unie en zit vast in een werkkamp.

Nieuw seizoen
Het vierde seizoen pikt de draad op na het einde van de boel in de vorige reeks. We zullen zien dat Hopper gevangen zit in een Russisch gevangenenkamp en dat hij daar gekomen is nadat hij probeerde de poorten van het Upside Down te sluiten.

Daarbij hoort het volgende kostuum:

Bekijk op instagram


Stranger Things seizoen 4 zou dit jaar uit moeten komen, maar is flink uitgesteld. Dat komt door het coronavirus, waardoor de serie mogelijk pas in 2022 weer verder kan en gaat op Netflix.

We hebben nog geen synopsis gekregen voor het nieuwe seizoen, en het blijft wachten op meer informatie vanuit Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijke nieuwe 'Doctor Who'-acteur over de vele geruchten
Series / Nieuws

Mogelijke nieuwe 'Doctor Who'-acteur over de vele geruchten

Neemt Olly Alexander het straks over als Doctor Who of is het onzin?

We hoorden eerder deze week voor het eerst een concrete naam verbonden worden aan Doctor Who. Jodie Whittaker schijnt met haar aankomende derde seizoen op te stappen bij de serie.

En in het kader daarvan zou Olly Alexander nu al vooraan staan bij de BBC om de rol van haar over te nemen. Maar hoe kijkt Alexander zelf naar deze bijzondere geruchten? Zijn manager ontkent ze uiteraard.

Geruchten ontkennen
Goed, in een statement op Instagram laat de agent van Alexander, Martha Kinn, het volgende weten: "Hoewel Olly vaak contact heeft gehad met Cyberman, ben ik bang dat ik deze speculatie moet vernietigen. Hoe leuk het ook klinkt om deze interesse te zien regenereren, is het gewoon niet waar. Hoe Ood het ook klinkt, Olly richt zich voorlopig op muziek."

Er wordt al lange tijd gespeculeerd dat Whittaker gaat stoppen als de Doctor. Officieel heeft ze nog niets laten weten over de vraag of ze door zal gaan.

Maar een 'regel' in de geschiedenis van de serie is tot nu toe wel vaak geweest dat de boel na drie seizoenen ververst wordt met een nieuwe showrunner en een nieuwe hoofdrolspeler. Wie weet dus wat het ons gaat brengen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' vindt een nieuwe overlever
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' vindt een nieuwe overlever

Er is weer iemand toegevoegd aan de cast van The Walking Dead: World Beyond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC-serie The Walking Dead: World Beyond heeft een nieuwe hoofdpersoon gevonden. Actrice Gissette Valentin is gecast.

Dat meldt Deadline. Volgens het vakblad speelt Valentin de rol van Corporal Diana Pierce, die omschreven wordt als een "slimme en gedreven soldaat die het respect vraagt van iemand in een veel hogere positie dan zijzelf."

Opnames zijn bezig
De opnames van het tweede en laatste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zijn in volle gang. De spin-off stond al vanaf het begin gepland als een serie met hooguit twee seizoenen en daar gaat het nu ook echt heen.

The Walking Dead: World Beyond draait om Hope, Iris, Elton en Silas, jonge overlevenden die opgegroeid zijn in een wereld na de apocalypse waarin mensen hebben leren leven met de aanwezigheid van zombies.

Onder leiding van Lt. Col. Elizabeth Kublek heeft de CRM de groen tieners uit elkaar gehaald en is Silas gevangengenomen door de groep. Dat betekent dat we nog heel wat gaan meemaken in het tweede seizoen, waar dus ook heel wat nieuwe personages in zitten.

The Walking Dead: World Beyond gaat dit jaar door op AMC.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier gaat het derde seizoen van 'Batwoman' over
Series / Nieuws

Hier gaat het derde seizoen van 'Batwoman' over

Benieuwd waar de serie Batwoman heen gaat met zijn derde seizoen? Dat horen we nu van de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Batwoman duikt dieper in het persoonlijke leven van Ryan Wilder. Dat nadat het tweede seizoen het verhaal van Kate Kane echt heeft kunnen afronden.

Na het vertrek van Ruby Rose als Kate Kane, is de focus in de serie komen te liggen op Ryan Wilder. Dat personage wordt gespeeld door Javicia Leslie en nog behoorlijk interessant.

Persoonlijk leven
Toen we Ryan voor het eerst zagen, bleek al snel dat zij ambitieus was, maar niet zo nobel als Kate. Ze is een held van de straat, oud-veroordeelde en drugsrunner. Ze trok het batsuit dan ook vooral aan om de dood van haar moeder te kunnen wreken.

Nu we weten dat Ryan echt de nieuwe Batwoman is, kunnen we meer leren over het leven en de oorsprong van Ryan. Showrunner Caroline Dries:

"We wisten aan het begin van dit seizoen al zo'n beetje dat we van plan waren om de wereld van Ryan langzaam maar zeker uit te breiden. Zoals we eerder besproken hebben, was het een delicate dans waarin we van hoofdpersonen moesten wisselen begin dit seizoen. We wilden de persoonlijke wereld van Ryan niet overvol maken in deze transitie. Maar we wilden haar wel echt leren kennen en de notie van haar biologische moeder gebruiken als drama voor het volgende seizoen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' belooft een gevaarlijke missie in seizoen 11
Series / Nieuws

'The Walking Dead' belooft een gevaarlijke missie in seizoen 11

The Walking Dead onthult de eerste verhaallijnen voor zijn elfde seizoen en die beloven heel wat actie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We gaan langzaamaan richting het begin van het einde van The Walking Dead. Nog maar even en de serie begint namelijk met het eerste derde deel van zijn elfde en laatste seizoen.

AMC begint in augustus met de eerste acht van 24 afleveringen. Het worden grootschalige afleveringen die weer grote hordes aan Walkers zullen laten zien. En uit de nieuwe synopsissen blijkt dat onze helden gevaarlijke missies moeten ondernemen.

Gevaarlijke missies
We hebben uitgebreide synopsissen gekregen voor de eerste twee afleveringen van het laatste seizoen:

Acheron: Part 1: De groep realiseert zich, als ze terugkeren naar Alexandria van een kritische missie om voedsel te vinden, dat dit niet genoeg is. Maggie stelt een nieuw plan voor, mogelijk een zelfmoordmissie. Maar welke keuze hebben ze? Ze moeten meer voedsel vinden om Alexandria weer op te bouwen. Doen ze dat niet, valt Alexandria en zijzelf daarmee ook. Eenmaal op weg breekt een gewelddadige storm uit die hen ondergronds in een metrotunnel dwingt. Terwijl de zenuwen opkomen en verdachtmakingen toenemen, breekt langzaam chaos uit. De terreur is meedogenloos als onze mensen leren wat Maggie en haar groep hebben moeten doorstaan voordat ze naar Alexandria terugkeerde. En zij die gevangen zijn door de vreemde soldaten, worden naar een nieuwe en onbekende locatie gebracht.

Acheron: Part 2: De groep ontdekt dat een van hen het niet veilig wist te maken tot de metrowagon. Omringd door Walkers, is het terug de tunnels in lopen een zelfmoordmissie. Alle ogen zijn op Negan gericht, nu de regels om te overleven veranderen. Het is niet langer No Man Left Behind en wordt nu We Keep Going. Met weinig munitie en energie, bereidt de groep zich voor op een confrontatie, want de Walkers hebben een manier gevonden om de wagon in te komen. En Daryl komt intussen in een eigen hel terecht want hij zoekt druk maar Dog. Intussen daagt Yumiko het proces bij de buitenpost van de Commonwealth uit en komt haar toekomst, die van Eugene, Ezekiel en Princess op het spel te staan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender': Hoe ging Aang dood?
Series / Featured

'Avatar: The Last Airbender': Hoe ging Aang dood?

Hoe nam Avatar: The Last Airbender eigenlijk afscheid van zijn hoofdpersoon?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Avatar the Last Airbender is een van de grootste hits in de geschiedenis van animatieseries op televisie. Centraal in de serie staat Aang, een jonge knul die de vier elementen moet leren besturen om de schurkachtige vuurheer te verslaan. Maar hoe kwam Aang om het leven?

In Avatar the Last Airbender raakt Aang bevroren in ijs, waarna de Vuurnatie de hele wereld probeert te veroveren. Honderd jaar later ontwaakt hij en moet hij proberen de Vuurheer te verslaan en de wereld te redden.

Heel vroeg dood
In de tweede serie van de franchise, The Legend of Korra, kwamen we er al snel achter dat Aang niet meer leefde. Er was een nieuwe Avatar, Korra genaamd.

Gelukkig kwam Aang niet op gewelddadige wijze om het leven. Hij ging op zijn 66ste al dood, wat kwam doordat hij al zijn levensenergie kwijtraakte in zijn tijd in het ijs. Dat terwijl andere Avatars honderden jaren leefden.

Voordat Aang dood ging, hielp hij de Orde van de Witte Lotus om zijn opvolger, de volgende Avatar, te vinden. Dat bleek Korra te zijn, die het nalatenschap van Aang moest veiligstellen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.