search
Fans van 'The Boys' gaan doordraaien door het derde seizoen
Series / Nieuws

Fans van 'The Boys' gaan doordraaien door het derde seizoen

De serie The Boys wordt zo gek dat fans het niet meer droog gaan houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Antony Star, die de rol van Homelander speelt in Amazon-serie The Boys, zegt dat fans van de serie helemaal door zullen draaien door het derde seizoen.

Het tweede seizoen eindigde ermee dat heel wat personages een eigen 'pad' in het leven kozen. Op dit moment neemt Amazon Prime Video het derde seizoen op, dat heel wat verschillende twists zal omvatten.

Derde seizoen
Zo zijn Starlight en Queen Maeve weer welkom bij de Seven en is de reputatie van Starlight in ere hersteld. Hughie Campbell is verder gestopt bij The Boys en voegde zich bij de campagne van Victoria Neuman. En we zien onder meer Soldier Boy en de Crimson Countess hun debuut maken.

Volgens acteur Star belooft dit wat. "Dit is zonder meer een van de leukste seizoenen van televisie waar ik ooit aan heb mogen werken."

"Ik ben altijd heel benieuwd om te zien wat deze schrijvers, deze gestoorde mensen, voor iets nieuws hebben bedacht. En het is geweldig om te weten dat je zelfs bij het derde seizoen continu verrast kan worden en opgewonden kan blijven. Wat ik je kan zeggen is dat fans echt door zullen draaien bij het nieuwe seizoen."



Aanbevolen artikelen