search
Je hebt nog nooit zoiets gezien als 'Lord of the Rings' van Amazon
Series / Nieuws

Je hebt nog nooit zoiets gezien als 'Lord of the Rings' van Amazon

De serie van Amazon moet ook daarom zo kneiterduur zijn en is enorm trouw aan het materiaal.

Amazon Prime Video werkt hard aan een peperdure Lord of the Rings-serie. De serie zou meer dan een half miljard kosten voor het eerste seizoenen en al groen licht hebben voor vijf reeksen.

Acteur Benjamin Walker gaf een uitgebreid interview over de serie. Hij onthulde geen details en kon zelfs niet zeggen welk personage hij speelt. Maar wel vertelde hij dat Lord of the Rings anders is dan wat we ooit hebben gezien.

Gigantisch budget
Walker zegt dat het gigantische budget nodig is om het bronmateriaal recht te kunnen doen. "Er wordt veel over het geld gesproken. Maar voor mijn gevoel is dat was je nodig hebt om het goed te kunnen doen."

"Het is een beetje alsof je iemand hebt gevonden van wie je houdt en dat je een ring wil kopen. En om dat te kunnen doen, moet je je best doen en laten zien dat je eraan toegewijd bent. En dit is niet veel anders. Het zijn geen verhalen waar je op wil besparen."

Hij belooft dat de serie het wachten waard is: "Mensen hebben nooit gezien wat wij maken. Het wordt opwindend. Zelfs de kleinste hint van waar het heen zal gaan, neemt het plezier weg van dit voor het eerst zien."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen