search
Wanneer verschijnt 'Who Killed Sara' seizoen 3 op Netflix?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Who Killed Sara' seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van de populaire serie eindigde wederom met een cliffhanger van formaat...

Geoffrey Ketels
Het is officieel, er komt een derde seizoen van de serie Who Killed Sara. De vraag die veel fans zich nu echter stellen is wanneer we dat derde seizoen precies kunnen verwachten.

Wie lang genoeg bleef kijken naar de aftiteling van het tweede seizoen van de Mexicaanse hitserie Who Killed Sara heeft kunnen vaststellen hoe er meteen werd aangegeven dat er nog een derde seizoen zou verschijnen.

Tegen ieders verwachting in doet deze reeks, die over de originele titel ¿Quién Mató a Sara? beschikt het ongelofelijk goed. Ondanks relatief bescheiden scores op gespecialiseerde websites waaronder IMDB (6,4/10) is de reeks de populairste niet-Engelstalige serie van het moment op Netflix.

2022
De eerste twee seizoenen volgden elkaar in een bijzonder snel tempo op. Het eerste seizoen verscheen dan ook op streamingdienst Netflix in maart van dit jaar. Al snel werd duidelijk dat ook het tweede deel klaarstond om gelanceerd te worden. Zo geschiedde het ook in de maand mei.

Het ziet ernaar uit dat we nu wat meer geduld moeten koesteren tot het derde seizoen te zien zal zijn. Verwacht wordt namelijk dat het derde seizoen pas zal verschijnen (ten vroegste) in de lente van volgend jaar.

Van zodra Netflix officieel bekend maakt wanneer het derde seizoen van Who Killed Sara zal verschijnen lees je dit uiteraard hier op Serietotaal!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen