Er staat meer op het spel dan ooit in 'Stranger Things' seizoen 4

Meer op het spel dan ooit in 'Stranger Things'

De serie Stranger Things van Netflix gaat in zijn vierde seizoen weer groter dan ooit.

Jim Pedd, 1 juli 2021 07:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel het aantal Netflix Originals alsmaar groeit, kijken fans met name uit naar het vierde seizoen van Stranger Things. De genreserie heeft wat langer nodig dan normaal om met nieuwe afleveringen te komen.

Dat is volledig te wijten aan de problemen door het coronavirus. Maar volgens actrice Sadie Sink is het nieuwe seizoen echt het wachten waard. De nieuwe afleveringen zijn volgens haar "echt helemaal fantastisch".

Geweldig seizoen
"De serie wordt elk jaar weer grootschaliger, dus het is echt ongelofelijk om te zien waar ze dit jaar heen gaan met het verhaal," begon Sink. "Het is dit jaar echt buitengewoon, er staat meer op het spel dan ooit, echt veel meer."

De actrice vertelde verder dat er pas een maand aan materiaal geschoten was toen de opnames stil kwamen te liggen. "Ik denk dat toen we terug kwamen na zeven of acht maanden, de zaak echt volledig anders was. Het was echt een uitdaging om ons aan te passen aan de nieuwe regels op de set. Maar we zijn allemaal ook enorm dankbaar dat we weer mogen en kunnen werken."

Wanneer het vierde seizoen te zien is, weten we nog niet. Acteur Finn Wolfhard hintte er al eens naar dat dit mogelijk pas in 2022 het geval is.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Sadie Sink

Populair nieuws