search
'Lord of the Rings'-fans moeten geen spoilers willen horen
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-fans moeten geen spoilers willen horen

Laat je helemaal verrassen door de serie Lord of the Rings, dat vindt een van de hoofdrolspelers.

Volgens acteur Benjamin Walker zouden fans van Lord of the Rings er goed aan doen niet te zoeken naar spoilers rond de serie. Ze kunnen zich beter volledig laten verrassen.

Er zijn bijna vier jaar verstreken sinds Amazon de serie aankondigde. Sindsdien hebben we vrijwel geen details gekregen over het verhaal. Berichtgeving richtte zich dientengevolge met name op het budget, dat bijzonder hoog is.

Geen spoilers zoeken
Walker, die een van de personages speelt en van wie we niet weten wie hij speelt, stelt tijdens een interview dat fans vooral moeten proberen geen spoilers te zoeken.

De acteur liet weten dat hij gewoonlijk gefrustreerd raakt van projecten die zo geheimzinnig ingestoken zijn. Maar met deze serie is hij het eens met dat besluit. Fans moeten blij zijn dat ze niets weten en zich vooral laten verrassen en overweldigen.

"Ik kan echt niet al te veel vertellen. En dit is het: gewoonlijk is het heel irritant als ze je vertellen dat je er niet over moet vertellen. Maar in dit geval ben ik het met ze eens. Omdat er zoveel aandacht is, en er zoveel gebeurt, is het belangrijk dat we het beschermen. Dus ik kan echt niet veel vertellen, behalve dat je blij zal zijn dat je zo weinig wist als je het te zien krijgt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen