search
'Avatar: The Last Airbender' gaat alleen maar meer content krijgen
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' gaat alleen maar meer content krijgen

Er komt zo ontzettend veel nieuwe content rond Avatar: The Last Airbender bij.

Bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino vertellen voor het eerst over hun langetermijnplannen met de Avatar: The Last Airbender-franchise. Ze blijken te werken aan meerdere projecten voor Nickelodeon.

De twee werken nu voor Avatar Studios, dat volledig toegewijd is aan het vertellen van verhalen in die franchise. Het eerste project wordt een animatiefilm die zich afspeelt in de wereld van Avatar en begint volgend jaar met zijn productie.

Veel projecten
Nu blijkt dat er meerdere projecten in de maak zijn. Het gaat om heel wat verschillende projecten die zich ook op diverse publieken richten. Het gaat om series voor alle leeftijden en publieken.

"We denken niet, 'we hebben allemaal goede ideeën, misschien kunnen we er eentje maken'," begon DiMartino. "We denken juist: we hebben er zoveel en over de jaren kunnen we ze idealiter allemaal verkennen. Maar dat gaat wel wat tijd kosten."

En dus is er een plan voor de lange termijn waarbij elk project "echt uniek voelt, een eigen toon en stijl heeft. En alles zal heel trouw aan de wereld van Avatar voelen. Maar alles wordt een andere uitdrukking daarvan, een verbreding en uitbreiding."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen