search
'Ray Donovan' onthult eindelijk zijn terugkeer
Series / Nieuws

'Ray Donovan' onthult eindelijk zijn terugkeer

Het achtste seizoen komt er niet, maar Ray Donovan-fans kunnen wel uitkijken naar een film.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Ray Donovan hebben echt iets om naar uit te kijken. De opnames van de film, die het verhaal van de serie dan eindelijk moet afronden, zijn van start gegaan in New York City.

Dat nieuws wordt bevestigd door hoofdrolspeler Liev Schreiber via sociale media. "Ik ga deze groep acteurs heel, heel erg missen," schrijft Schreiber bij een setfoto. Daarop zien we hem samen met terugkerend acteurs Kerris Dorsey (Bridget), Dash Mihok (Bunchy), Pooch Hall (Daryl) en Eddie Marsan (Terry).

Ook terug
Niet op de foto te zien, maar ook in de film te zien, is Jon Voight, die Mickey Donovan speelt. Hij is de vader van de hoofdpersoon van Schreiber. En David Patrick Kelly voegt zich ook bij het ensemble.

De serie krijgt een twee uur durende film om het verhaal af te ronden. Het zevende seizoen eindigde nog meer een flinke cliffhanger, waarbij Mickey op de vlucht sloeg en Ray achter hem aan ging om te voorkomen dat hij voor meer chaos zou zorgen. Showrunner David Hollander verzorgde het scenario samen met Schreiber en regisseert de film.

Dat de serie zou eindigen was een grote verrassing voor fans, want het leek erop dat er een achtste seizoen zou komen. "We hadden zeker niet de indruk dat dit zou eindigen of dat we richting het einde gingen. Dus dit was zeker geen seriefinale." Gelukkig komt die film er nu om wel als finale te dienen:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen