search
'Ray Donovan' wordt van de buis gehaald
Series / Nieuws

'Ray Donovan' wordt van de buis gehaald

Na zeven seizoenen stopt het verhaal voor de populaire serie van Showtime.

De televisieserie Ray Donovan wordt na zeven seizoenen door Showtime van de buis gehaald. De kabelaar laat weten dat het "trots is op de sterke kijkcijfers waarmee de serie eindigde, en de krachtige boodschap waarmee dit gebeurde." Meer afleveringen komen er echter niet.

Showtime laat in een statement weten dat het "Liev Schreiber, Jon Voight, showrunner David Hollander en de hele cast en crew, vroeger en nu" bedankt voor "hun toewijding". Het nieuws komt niet als een verrassing, nadat Liev Schreiber vorig jaar op sociale media al hintte dat een achtste seizoen niet tot de opties behoort.

Lees ook: Ray Donovan krijgt zevende seizoen van Showtime

Achtste seizoen
"Wat een geweldige reis is het geweest. Ik heb jullie berichten gelezen en de liefde en steun voor onze cast en crew is echt overweldigend. Ik weet dat de grote vraag die jullie allemaal hebben, is of er een achtste seizoen komt. De waarheid is dat dit in handen van het netwerk ligt. Dus als je meer wil, benader dan Showtime en CBS TV en laat hen weten hoe je je voelt. Hoe dan ook, de rit was buitengewoon en we hebben het aan jullie te danken."

Lees ook: Zesde seizoen voor 'Ray Donovan'

Fans zullen dat jammer vinden, daar het zevende seizoen eindigde met een behoorlijk grote cliffhanger.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen