search
Krijgt HBO-kraker 'Mare of Easttown' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt HBO-kraker 'Mare of Easttown' een tweede seizoen?

De serie van HBO is een van de populairste nieuwkomers van 2021 tot nu toe.

Wie het eerste seizoen van Mare of Easttown met Kate Winslet al heeft gezien, zal vast en zekeren naar meer avonturen van de badass rechercheur.

Bedenker Brad Ingelsby's Amerikaanse misdaad-drama is, in elk geval in de Verenigde Staten, een grote hit gebleken bij zowel publiek als critici. Het zeven-delige eerste seizoen is pas de tweede serie in de geschiedenis van HBO (de andere was The Undoing) waarbij het kijkersaantal groter werd met elk volgende aflevering. De laatste aflevering zette zelfs het record voor meest gekeken afleveringen van een originele HBO Max-serie in de eerste 25 uur van beschikbaarheid!

Gezocht: een sterk verhaal
Ondanks al deze lof is er nog niks aangekondigd over een tweede seizoen van Mare of Easttown.

Tijdens een interview met TV Line heeft Ingelsby nu het volgende laten weten over een mogelijk vervolg:

"Als we een verhaal weten te bedenken dat net zo goed is als dat van seizoen 1 en de personages opnieuw op een organische manier tot leven kunnen brengen, zou ik dolgraag een tweede seizoen maken. Ik weet alleen niet wat het verhaal moet zijn. Dat is op dit moment het probleem."

Het goede nieuws is dat actrice Winslet al heeft laten weten maar wat graag van de partij te willen zijn voor een tweede seizoen. Nu alleen nog het script, en gaan met die banaan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen